Miloš Biković je jedan od danas najpoznatijih srpskih glumaca koji je važio i za velikog zavodnika. Sada se to promijenilo jer je sa svojom vjerenicom Ivanom dobio i nasljednika. Nakon razlaza s glumcem Milošem Bikovićem, glumica Brankica Sebastijanović zadržala je malo medijske prisutnosti, ostavljajući malo informacija o svom sadašnjem životu.Prije nekoliko godina postojala je duboka ljubavna veza između glumice Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, a izvještaji govore o njihovoj dubokoj ljubavi. Unatoč raširenom uvjerenju da će na kraju izmijeniti zavjete, njihovoj je vezi na kraju došao kraj i otišli su svatko svojim putem.Nakon što je prekinula vezu s glumcem Milošem Bikovićem, njegova kolegica Brankica Sebastijanović svoj je privatni život odlučila zadržati u tajnosti.

 

  • Javnosti je posebno intrigiralo to što su odlučili apstinirati do braka, o čemu je Brankica otvoreno govorila.Glumica je tada izrazila negodovanje zbog ismijavanja nečega što je njoj i Milošu drago. Pronašla je utjehu u mogućnosti da posluži kao uzor mlađoj generaciji u ovim izazovnim vremenima. Glumica je dovela u pitanje pretjeranu medijsku pokrivenost te stvari, ne mogavši ​​shvatiti njezin značaj.

Njezino trenutno stanje anonimnosti ostavlja mnogo toga za poželjeti u pogledu informacija. Njezino povlačenje iz javnog života učinilo ju je tajanstvenom, a sporadična aktivnost na platformama društvenih medija njezin je jedini trag. Na tim platformama uglavnom dijeli slikovite snimke sa svojih raznih avantura.

Nakon Bikovića, Brankica je razvila romantičnu vezu s Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije “Avala”, za kojeg se, kako je prije nekoliko godina pisao “Blic”, i vjerila. Jesu li još uvijek zajedno ostaje nepoznato.

“Udaja nije nešto o čemu trenutno razmišljam. Nije dio mojih neposrednih planova. Imam još dovoljno vremena. Trenutačno samo odlazim na vjenčanja”, navodi se u medijima.

 

Nakon što je saznala da će Miloš Biković uskoro postati otac, Brankica Sebastijanović iskoristila je priliku da iznese svoje mišljenje u medijima. Na upit novinara hoće li joj čestitati, odgovorila je jezgrovito.

Tijekom cijelog tog razdoblja mlada glumica ostala je škrta na riječima o svojim ljubavnim osjećajima, odbijajući otkriti je li zaljubljena ili ne. Osim toga, kada je riječ o roditeljstvu, samouvjereno je ustvrdila da je godine ne opterećuju.

U ovom ubrzanom dobu, zamjetan je porast egocentričnosti i sebičnosti među pojedincima. Kad je riječ o roditeljstvu, treba staviti prioritet na potrebe djeteta, često sebe stavljajući na drugo ili čak peto mjesto. Čini se da mnogi pojedinci nerado podnose tu žrtvu, pa je možda pravednije pričekati dok netko ne bude potpuno zreo i siguran u svoju želju za roditeljstvom, budući da odgoj djeteta podrazumijeva najvišu razinu odgovornosti.

  • U krugu mojih prijatelja, ovo je tema koja se često pojavljuje u našim svakodnevnim razgovorima, jer je relevantna za našu trenutnu fazu života. Neki moji prijatelji već su prigrlili roditeljstvo, dok drugi o tome još uvijek razmišljaju. Vrijedi priznati da su se društvene norme godinama razvijale i omogućavale ženama da rađaju kasnije u životu, čak i u četrdesetima, ispričao je izvor u razgovoru za „Blic“.

Biografija Miloša Bikovića:

Miloš Biković, poznata ličnost srpske i ruske filmske industrije, etablirao se kao simbol postignuća i vještine. Tijekom svoje karijere plijenio je i publiku i kritiku nizom izvanrednih izvedbi koje su ostavile neizbrisiv dojam. Bikovićeva filmografija nije ništa manje nego impresivna, a obuhvaća domaće produkcije koje su postigle veliki uspjeh u regiji, ali i međunarodne projekte koji su ga vinuli u svjetsku slavu.

Njegove uloge ne samo da pokazuju njegove iznimne glumačke sposobnosti, već i njegov urođeni talent da oživi složene emocije i ljudskost svojih likova. U ovom istraživanju života i rada Miloša Bikovića zaronit ćemo u njegovu biografiju, kako na platnu tako i izvan njega, steći uvid u čovjeka koji stoji iza zadivljujućih izvedbi.

Dana 13. siječnja 1988. godine u gradu Beogradu na svijet je došao Miloš Biković. Njegovi roditelji Milan i Marija odgajali su ga uz starijeg brata Mihaila, koji trenutno služi kao iguman manastira Jovanja. Nažalost, Miloš je tijekom formacije doživio razvod roditelja, što je dovelo do preseljenja njegovog oca u Njemačku. Zbog toga je Miloš ostao na brizi svoje majke, zajedno s bratom.

 

 

Preporučujemo