Tamara Vučić je supruga Aleksandra Vučića i ona se posljednjih par godina aktivirala na Instagramu gdje nerijetko dijeli i fotografije iz privatnog života. U rezidenciji prve dame nastupio je divan i veličanstven dan. Danas, 11. travnja, Tamara Vučić slavi svoj 43. rođendan, a očekujemo da će ga, kao i prethodne godine, proslaviti s velikim ritmom.Sada je njezina okolina bila okupana nježnom nijansom ružičaste, izazivajući osjećaj “la vie en rose”. Za kakav se ambijent ovaj put odlučila, ostaje nam vidjeti. Upotpunjujući zadivljujuće fotografije, okitila se romantičnom haljinom, strateški stavljajući riječi u prvi plan.

 

Izražavajući svoje osobno mišljenje, moram priznati da sam oduvijek gajio nesklonost i skepticizam prema ideji da će se, kako sazrijevam i starim, moj pogled na svijet i sam život prirodno pomaknuti prema praktičnijem i utemeljenijem gledištu, lišenom pretjeranog emocija. Veliko mi je zadovoljstvo otkriti da, u konačnici, nečiji karakter i odgoj igraju ključnu ulogu u oblikovanju njihovog pogleda na svijet. Ovakve osjećaje izrazila je najmlađa prva dama na svijetu.

  • U svojim završnim riječima, podijelila je snažan Rumijev citat, pozivajući sve da prigrle smijeh i ljubav u jednakoj mjeri. Dok je izražavala svoju zahvalnost, sve nas je podsjetila da cijenimo svaki dah i maksimalno iskoristimo svoje vrijeme na ovoj zemlji.

Supruga predsjednika Aleksandra Vučića 11 godina je mlađa od njega, što ističe razliku u godinama između njih dvoje.

Tek što je proslavio svoj 54. rođendan, nema sumnje da je za Tamaru pedantno posložio jedinstveni poklon. Njihova blažena zajednica, koja je započela 2013., blagoslovljena je dolaskom sina Vukana.

Biografija prve dame:

Nakon završetka studija na Filološkom fakultetu u Beogradu, Tamara je krenula na uspješan put televizijske novinarke. Od 2010. godine aktivno je angažirana u Ministarstvu vanjskih poslova. Dodatno, nastavila je školovanje na Diplomatskoj akademiji MSP-a.

Loznica, njezin rodni grad u kojem je stekla obrazovanje od osnovne do srednje škole, mjesto je u kojem je razvila svoj pogled na svijet, te ga voli posjetiti kad god je to moguće.

  • Poznata po nepokolebljivoj posvećenosti filantropiji, predstavljanju najboljeg iz Srbije i besprekornom stilu, prva dama nastavlja da nas osvaja svojim modnim izborom. Bez greške, ponovno nas je zadivila svojim savršeno pripremljenim ansamblom za ovu važnu prigodu.

Tamara Vučić, diplomirana politologinja i supruga Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, istaknula se kao javna osoba čije bavljenje i angažman daleko nadilazi sferu politike.

Rođena kao Đukanović 1981. u Beogradu, Tamara Vučić odrasla je u Loznici i tamo stekla osnovno i srednje obrazovanje.

 

Nakon školovanja u lozničkoj osnovnoj i srednjoj školi, Tamara je nastavila studij na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Beogradu. S diplomom u ruci odlučila je krenuti u medijsku karijeru te se u konačnici profilirati kao cijenjena televizijska novinarka.

Nakon što je radila u raznim medijskim organizacijama i programima, uživala je u vrlo uspješnoj novinarskoj karijeri. To joj je razdoblje omogućilo da stekne golemu ekspertizu u tom području i uspostavi se kao prepoznatljiva osoba u medijskoj industriji.

  • Nakon niza godina rada u medijskoj industriji, Tamara je donijela odluku o promjeni karijere i prijelazu u polje diplomacije. Od 2010. godine aktivno je uključena u Ministarstvo vanjskih poslova Republike Srbije, gdje je njezin angažman i specijalizirano znanje odigralo značajnu ulogu u jačanju diplomatskih veza Srbije s različitim državama i organizacijama.

Svoje vještine i znanja na diplomatskom polju Tamara Vučić obogatila je usavršavanjem na Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova.

 

Osim zapaženog doprinosa na drugim područjima, Tamara Vučić prepoznata je po predanosti humanitarnom djelovanju. Aktivno se uključuje u niz humanitarnih aktivnosti i događanja, s posebnim naglaskom na promicanje dobrobiti i ranog razvoja djece. Njena nepokolebljiva posvećenost humanitarnom radu pozicionira je kao značajnog zagovornika podrške i unapređenja humanitarnih inicijativa u Srbiji.

Značajan događaj u njezinim filantropskim nastojanjima dogodio se kada je pozvana na okupljanje koje je u New Yorku organizirala Michelle Obama, supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. To služi kao dokaz njezine predanosti i priznanja njezinog vrijednog doprinosa humanitarnim naporima.

Tamara Vučić odlikovana je Plaketom mira koju joj je dodijelila ugledna Humanitarna organizacija „Nađi Raul“ iz Niša. Ovo prestižno priznanje služi kao neporeciva potvrda njezine nepokolebljive predanosti i neprocjenjivih napora u njegovanju mira i osiguravanju dobrobiti zajednice, posebice mlađe generacije.

Preporučujemo