Nina Radulović je voditeljka koja je u javnosti postala poznata nakon što se udala za čuvenog glumca Branislava Lečića. Iako je njihovoj ljubavi došao kraj, ostali su u dobrim odnosima.Unatoč prvotnoj težnji da postane stomatologinja, Nina Radulović se nakon završene srednje škole ipak odlučila za novinarsku karijeru.Uspjeh je, čini se, zajamčen ishod za popularnu voditeljicu, bez obzira na njezina životna nastojanja.Njezina ljepota osvaja sve, a ona sama tome ne pridaje veliki značaj.Nakon razvoda i rastanka sa poznatim glumcem, Nina Radulović je odlučila da napusti svoj raskošni stan na Dedinju i sagradi svoj dom iz snova, u kojem sada živi. Unatoč komplimentima koje dobiva o svojoj ljepoti, Nina ostaje nepokolebljiva jer vjeruje da je to dar od Boga.

 

Moj krajnji cilj u mom profesionalnom razvoju je dostići razinu na kojoj će publika sa sigurnošću moći izjaviti: “Ona je među najizuzetnijim novinarima.” Postizanje ovoga nedvojbeno bi značilo veliki trijumf za mene.

Nina je u jednom trenutku izrazila nesigurnost u pogledu utjecaja svoje ljepote na njezin život, budući da je nikada nije smatrala prednošću. Poznavatelji dobro znaju da joj izgled nikada nije bio na prvom mjestu. Vrijedi napomenuti da se mnoge žene dive i oponašaju Ninine modne odabire.

Nina posjeduje impresivnu lozu i atraktivnu tjelesnu građu, no publika je uskraćena da je vidi u vrlo zahtjevnim rutinama koje doista pokazuju njezine kvalitete.

  • Među modnim odabirima popularne voditeljice izdvajaju se pastelne jakne, traperice, hlače, košulje i bluze kao neke od najčešćih opcija.

Nina Radulović ima izraženu sklonost ravnim cipelama ili onima s minimalnom petom, što smo otkrili kad smo jednom prigodom slučajno naletjeli na njezin broj cipela.

Voditeljica je sama na društvenim mrežama otkrila da je riječ o broju 41.

Nekoć simpatična voditeljica izrazila je svoju frustraciju zbog stalnog razočaranja kada je obilazila trgovine cipelama i tražila svoju veličinu, samo da bi joj rekli da je prva rasprodana i da je u kolekciji dostupan samo jedan par.

Biografija:

Nina Radulović Lečić, bivša manekenka koja je postala voditeljica, slovi za jednu od najatraktivnijih voditeljica u Srbiji. Rođena 15. svibnja 1986. u Beogradu, Nina je odrasla u prostranom stanu u bloku 21, gdje je živjela s roditeljima Goricom i Branislavom, te dvojicom strica i njihovim obiteljima. Vojno podrijetlo njezina djeda odigralo je značajnu ulogu u oblikovanju njezina odrastanja.

Osim s užom obitelji, Nina ima blizak odnos i s osmogodišnjom polusestrom Ivanom iz očeva prijašnjeg braka. Poznata po iznimnoj inteligenciji, Nina se uvijek nalazila okružena starijim osobama, zbog čega je sa šest godina krenula u školu. U početku je pohađala OŠ “Jovan Dučić”, a kasnije se preselila na Bežanijsku kosu.

Tijekom djetinjstva majka ju je upisivala na razne izvannastavne aktivnosti, poput nastave engleskog jezika i glazbenog kluba, ne ostavljajući nijedan trenutak neplaniranim. U dobi od šesnaest godina, Ninina strast prema glazbi navela ju je da se pridruži rock bendu, što je potaknulo njezino zanimanje za pisanje pjesama. Nastupom u kafiću u blizini renomirane Glazbene škole “Slavenski” osvojila je publiku i ubrzo dobila ponude za nove nastupe.

 

U početku je zamišljala da krene stopama svojih roditelja i postane stomatolog, no tijekom četvrtog razreda srednje škole shvatila je da joj je strast negdje drugdje. Završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, a kasnije je upisala i magistarski studij politologije. Osim materinjeg jezika, tečno govori engleski i ruski. Iako priznaje svoju ljepotu, čvrsto vjeruje da je obrazovanje bitan aspekt njezinog identiteta, a da ga nema, ona bi nedostajala.

  • Nina živi po motu: “Ne sudi druge da ti se ne sudi.” Kao zaštitno lice cijenjene modne kuće Allegra, svoju prvu televizijsku ekspoziciju ostvarila je kroz natjecanje European Face 2007/2008, koje je emitirano na RTS-u. Pobijedivši uz još tri talentirana pojedinca, preuzela je kormilo Beovizije i surađivala sa švedskim producentskim timom na brojnim projektima za Eurosong. Imala je priliku voditi nekoliko emisija na televiziji Fox, među kojima su “Survivor – povratak u civilizaciju” i humanitarni projekt “Zvijezde pjevaju za njih”.

Nakon toga preuzela je voditeljsku ulogu zabavne emisije “Ekskluziv” na Prvoj srpskoj televiziji. 2010. godine pokazala je svoj talent na festivalu Sunčane skale osvojivši publiku izvedbom pjesme Krug. Dodatno je snimila pjesmu “Krevet za troje”. Prelaskom na televiziju Pink 2012. godine nastavila je voditeljsku karijeru u emisijama kao što su „Trenutak istine“, „Pink music festival“, „Sat-dva“ i „Bravo šou“. Dok je vodila “Trenutak istine”, spoznala je svoju strast za pomaganjem drugima i osjetila čežnju za daljnjim obrazovanjem u psihologije ili socijalnog rada.

 

Preporučujemo