Ognjen Amidžić je jako popularan voditelj u Srbiji. On je poznat i po svom burnom ljubavnom životu i iako je još uvije relativno mlad ženio se tri puta. Peruna, drugo dijete Ognjena Amidžića, rodila je 9. ožujka njegova supruga Mina Naumović. Voditelj Ognjen Amidžić ispričao je zašto je izabrao ime za svog sina.Voditelj je objasnio da je dugo razmišljao o imenu, a kada ga je predložio Mini, ona ga je odmah prigrlila. Pri susretu s Perunom domaćin je znao da je to savršeno ime.

Ognjen, voditeljevo ime, osamdesetih je bilo rijetkost, a tako je i danas, jer još nije sreo nikoga starijeg od sebe s istim imenom. Ta ga je neobičnost zapanjila dulje vrijeme. Perun, po njegovom mišljenju, ima značajnu simboliku. Domaćin nikada prije nije naišao na nekoga tko se zove Perun, osim u vlastitoj obitelji, gdje je njegova sestra sinu dala ime Perun.

Po izlasku iz porodilišta, novinari su Ognjena i Minu raspitali koliko li su njihovi potomci slični, na šta je ona dala misaoni odgovor.

  • Amidžić je u prolazu prokomentirao da ne liči ni na jednog od svojih roditelja, ali da je bitno da je živ i napredan, s čime se složila i Mina. Perun je sličan Ognjenu, kao da je vraćeno sve što vam je nekada uzeto.

Nedugo nakon izlaska iz porodilišta, Mina je podijelila fotografiju Peruna uz srdačnu poruku.Početak prvog razreda označava trenutak kada djeca često imaju dovoljno kose za oblikovanje.

Mina je danas podijelila obiteljsku fotografiju koja otkriva nevjerojatnu sličnost Peruna s nekim drugim, posebice po frizuri.Minino pisanje bilo je ispunjeno radosnim izrazom lica, dok je uključivala nasmiješeno lice popraćeno suzama od smijeha.

Promatrajući fotografiju lako se može primijetiti da Ognjen i Perun imaju nevjerojatno slične, zapuštene frizure.Prije samo nekoliko dana Perun je proslavio mjesec dana.

Biografija voditelja:

  • Budući da je bio prvorođenac u obitelji, baka ga je obasipala nježnošću, što je rezultiralo razmaženim odrastanjem. Tijekom osnovnoškolskih i srednjoškolskih godina pokazivao je buntovnu narav, ali mu je nedostajalo zanimanje za akademike. Unatoč tome, njegovao je radosno i brižno djetinjstvo.

Usporedno sa studijem posvetio se treniranju rukometa i nogometa, a svoju glazbenu nadarenost razvijao je savladavajući gitaru i bubnjeve. Njegov odnos s mlađom sestrom Majom uvijek je bio skladan. U početku je studirao povijest, ali je zbog profesionalnih obaveza morao prekinuti studij.

Potom je upisao Fakultet za medije i komunikacije na Singidunumu. Godine 2002. započinje njegovo romantično putovanje s Milicom Marković, koja je tada bila istaknuta voditeljica informativnog programa RTV Pink, a kasnije je preuzela i ulogu direktorice PR službe Telekoma.

Vjenčanje su sklopili u lipnju 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, nakon čega je uslijedilo veselo slavlje u restoranu “Kovač”. No nakon četiri godine odlučili su se sporazumno razići. U siječnju 2010. sudbina je Ognjena spojila s Danijelom Dimitrovskom, vrlo uspješnim srpskim modelom. Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon što se pojavila u Ami G Showu.

 

  • Njihove zaruke dogodile su se na pješčanoj obali Beleka, popularnog turskog ljetovališta. Nakon toga su u svibnju 2012. izmijenili zavjete u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Zemunu. Veseli događaj nastavljen je živahnim slavljem u renomiranom restoranu “Glamour”, gdje je oko 250 gostiju zabavljao talentirani “Alegro band”.

Mlada je izgledala blistavo u pomno izrađenoj vjenčanici Vere Vong, s ljubavlju izrađenoj u Španjolskoj. 29. studenoga 2013. obitelj im se proširila dolaskom sina Matije. Porod je održan u cijenjenoj bolnici “Medigrup”, a Ognjen je vjerno stajao uz Danijelu. Međutim ni ovaj brak nije potrajao.

Preporučujemo