Ceca Ražnatović je na estradnoj sceni preko tri decenije i o njoj se manje više sve zna.  Zbog svoje sklonosti u mladosti prema mini suknjama, dubokim dekolteima i pažnjom muškaraca stekla je nadimak “slomiteljica muških srca”. Javnost je upoznala s njezinom prvom vezom s nogometašem Zvezde Vladanom Lukićem.

Iako je pjevačica upoznala njegove roditelje, veza je kratko trajala. Vladan joj je priznao ljubav, ali je otkrio da nije bila iskrena prema njemu. Ceca je, pak, smatrala da nisu uspjeli zbog njegove spremnosti da udovolji svakom njenom hiru i dopusti joj da dominira njime. Željela je dominantnog partnera koji bi mogao potvrditi njihov autoritet. Zato ni ne čudi što se udala za Arkana.

Tijekom niza godina provedenih u središtu pozornosti javnosti, valja napomenuti da svoju privatnost sve do nedavno nije prikazivala javno. Vidjelo se da je Ceca neko ko ne pušta medije i kamere u svoj dom. No, kada je počela snimati svoj show program, sve je bilo razotkriveno za javnost. Tajni više nije bilo, a sada su svi mogli svjedočiti kako je u svom domu imala svoj osobni prostor. Naime, u njezinoj se vili nalazio kozmetički i frizerski salon koji su ona i Aastasia koristile u brze i praktične svrhe. Ceca je to detaljno objasnila, ističući potrebu za prostorom koji je i koristan i udoban.

Dostupni sadržaji u kući su opsežni, uključujući prostrani bazen, saunu i razne druge sadržaje namijenjene opuštanju i užitku. Komentatori su primijetili da nema potrebe da vlasnica kuće i njezina obitelj izlaze izvan svog prebivališta kako bi se liječili. Javno mnijenje o tome je podijeljeno, neki favoriziraju ekstravaganciju, dok drugi kritiziraju aroganciju.

Preporučujemo