Krajem lipnja Nemanja Gudelj, profesionalni nogometaš “Seville” i suprug nasljednice Svetlane Ražnatović, bio je podvrgnut operaciji presađivanja kose. Nakon završetka procesa oporavka, rezultati su ništa manje nego izvanredni. Anastasija, njegova supruga, bila mu je stalan izvor podrške, pružajući mu ohrabrenje i motivaciju tijekom cijelog njegovog putovanja. Čak se preselila u Španjolsku kako bi poduprla njegove poslovne pothvate i karijeru.

Nogometaš je na početku ljeta otputovao u prestižnu medicinsku ustanovu u Turskoj, gdje je prošao opsežan niz pregleda. Nakon razgovora s uglednim liječnikom, konačno je dobio zeleno svjetlo za intervenciju. Sportaš je bio potpuno iskren o zahvatu, dokumentirajući cijelo iskustvo na svom Instagramu kako bi svi mogli vidjeti.

Nemanja je nekoliko mjeseci kasnije izašao na teren s tradicionalnom, kratkom muškom frizurom. Njegovi obožavatelji jednoglasno su se složili da nikad nije izgledao bolje. Tijekom nekoliko tjedana kosa mu je postala gušća, a unatoč tome što je bio u braku, mnoge su žene primijetile njegovo novootkriveno bolje ponašanje. Nakon njegovog pojavljivanja u posljednjoj utakmici, društvene mreže su vrvjele komentarima o Nemanji. Mnogi su tvrdili da je on od transplantacije druga osoba i da je njegova odluka da se podvrgne zahvatu nedvojbeno bila ispravna.

Ova će godina Nemanji Gudelju ostati urezana u sjećanje kao godina puna značajnih i uglavnom ugodnih životnih događaja. Zaprosio je, a kasnije i vjenčao svoju partnericu Anastasiju Ražnatović. Unatoč tome što je bio suočen s teškim okolnostima, kao što su hospitalizacija njegova mlađeg brata i pobačaj njegove djevojke, sportaš je izašao iz tih iskustava s još većom otpornošću. Njih dvoje i dalje uživaju u svojoj ljubavi.

Preporučujemo