Jedna od najpoznatijih voditeljki u S rbiji je Jovana Jeremić. Javnost je bila podijeljena kada je osvanuo snimak vjenčanja Jovane Jeremić s novim dečkom Draganom Stankovićem, bogatim biznismenom iz Begaljice, čiji je sin tek pet godina mlađi od Jovane. Jeremicka je u svom gostovanju kod  kolege Ognjena Amidžića pokazala snimku s vjenčanja  Draganovog sina, gdje su ona i njen partner izazvali veliku pozornost, što je dovelo do brojnih komentara o njihovoj snamjerida zasjene mladence.

 

Pažnja na svadbi bila je potpuno skrenuta s mladenaca, a sve su oči bile uprte u voditeljku i njenog izabranika . Kritike su se pojavile zbog odluke voditeljice da odjene bijelu haljinu, što se kosi s tradicionalnim običajima prema kojima samo mladenka treba nositi bijelo. Ljudi su izrazili svoje razočaranje, navodeći da je voditeljica pokvarila poseban dan za mladence koji su trebali biti u centru pažnje.

Smatralo se da je njena  potreba za kontrolom zasjenila mladenku i ukrala svjetla reflektora. Promatrači su suosjećali s mladenkom, primijetivši srcedrapateljnu scenu dok je bila gurnuta u drugi plan na vlastitom vjenčanju. Neki su čak dovodili u pitanje Jovaninu  obzirnost prema mladoženjinoj bivšoj ženi, koja je vjerojatno bila prisutna na događaju. Sve u svemu, postupci voditelja ocijenjeni su negativno, što je dovelo do komentara koji su je označili kao užasnu osobu.

Izražavajući svoje iskreno divljenje prema Draganu, Jovana Jeremić otvoreno mu je priznala svoju duboku naklonost, istaknuvši njegovo utjelovljenje svih kvaliteta koje želi u idealnom muškarcu. Uspoređujući ga s bivšim suprugom, ona ga karakterizira kao lava, naglašavajući ozbiljnost svojih osjećaja. Preuzevši inicijativu, Jovana se osjećala prisiljenom otkriti svoje emocije, prepričavajući tijek njihovih susreta koji su započeli u četvrtak i brzo se intenzivirali.

Preporučujemo