Mirka Vasiljević, srpska manekenka i glumica, nadaleko je poznata kao jedna od najtraženijih izvođačica svoje generacije. Rođena je 27. septembra 1990. godine u Beogradu, a  diplomu je stekla u SŠ “Runđer Bošković” i pohađala školu talenata “UMS”. Mirka je karijeru dečijeg modela započela sa pet godina i vodila je emisiju “City Kids” na televiziji Pink. Osim toga, zanimala se za tradicionalni ples. U spotu Tijane Dapčević “Zemlja mojih snova” je također nastupila.

 

Mirka Vasiljević izazvala je pometnju na društvenim mrežama kada je dve godine nakon što je rodila ćerku Aniku pokazala svoj stomačić. Kada se Mirka pojavila u emisiji Snežane Dakić, odabrala je odevnu kombinaciju koja je istakla njen srednji deo, što je mnoge navelo na nagađanje da li je trudna sa petim detetom. Nažalost, materijal odjevne kombinacije imao je tendenciju da se drži svake obline, preuveličavajući sve uočene nedostatke i privlačeći pažnju čak i na najmanji debljanje. Kao rezultat toga, stomak Mirke Vasiljević je doveden u prvi plan rasprave.

Želju za velikom porodicom dijelili su i Vujadin i glumica, što je dovelo do njihove sadašnje šestočlane porodice. Međutim, glumica je medijima jasno stavila do znanja da nema planova za dodatne članove u bliskoj budućnosti. U intervjuu za Televiziju Prva, Mirka je objasnila njenu i partnerovu želju da postanu roditelji i kako su uspeli da ostvare taj cilj uprkos tome što oboje rade.

Već su imali neka lična dostignuća i uspjeli su uspješno stvoriti porodicu iz ljubavi i snažne želje za velikom porodicom. Mirka je navela i mogućnost proširenja porodice u budućnosti. Još uvijek je neizvjesno da li je trenutna situacija rezultat loše snimljene fotografije ili je pozitivan razvoj događaja. Mnogi špekulišu da je glumica opet u drugom stanju.

Preporučujemo