Nemanja Gudelj je široj javnosti postao poznat i intereantan nakon što je uplovio u vezu sa Tasom Ražnatović.  Rođen je u Beogradu 1991. godine, potiče iz porodice sa bogatim fudbalskim nasleđem. Njegov otac Nebojša Gudelj, porijeklom iz Trebinja, započeo je svoju fudbalsku karijeru u Leotaru prije nego što je igrao za razne druge timove kao što su Partizan, Logronjec, Leganec, Breda i Sparta iz Roterdama. Porodica Gudelj se zbog Nebojšine profesije preselila u Holandiju, usađujući djeci ljubav prema sportu. Nemanjin uvod u fudbal došao je u Bredi, gde je doživeo svoje prvo iskustvo u igri. Bio je član omladinskog pogona ovog kluba deceniju, od 2001. do 2010. godine.

Dragiša, mlađi brat Nemanje Gudela, rođen je šest godina posle njega u Bredi, a odrastao je u istom klubu. Izabran je za omladinski tim Ajaksa i od 2022. godine igrao je kao levi bek za španski klub Kordobu. Iako je holandski državljanin, Dragiša je reprezentovao Srbiju od 2013. Porodica je za Nemanju Gudela uvek bila na prvom mestu. često je izjavio. Njegova majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja i brat Dragiša imali su posebno mesto u njegovom srcu. Međutim, to se promenilo kada se tajno oženio Anastasijom Ražnatović, koja je sada postala važna ličnost u njegovom životu.

Galama koju su izazvale slike Nemanje i njegove sestre kako se ljube u usta još nam je sveža u sećanju i izazvala je mnogo kontroverzi. Neki ljudi su se pitali je li taj čin još uvijek previše tabu. Iako nije bilo naznaka zategnutih odnosa između Olivere i Cece Ražnatović, i dalje su kružile glasine. Nedavni događaji povećali su neizvesnost oko Nemanjinog ličnog života. Naime, njegova sestra i majka su upadljivo odsutne sa slika koje objavljuje na svom Instagram profilu. To je dovelo do pitanja da li je Nemanja doneo svesnu odluku da stvori distancu između sebe i onih koji su mu dugo bili sastavni deo života.

Jučer je odlučio da iskoristi društvene mreže kako bi svom ocu javno čestitao rođendan. Postavljeno je više slika para, a čestitke i Anastasije i Dragija preplavile su odeljak za komentare. Dok Nebojša Gudelj ostaje u Španiji zbog učešća njegovih sinova u domaćim klubovima, njegova majka i sestra vratile su se u Holandiju gde su ranije boravile. Očigledno je da postoji vidljiva tenzija u njegovim odnosima sa ženama u porodici, ali da li je za to odgovoran Tasa, tek treba da se utvrdi.

Preporučujemo