Katarina Radivojević, poznata glumica u srpskom javnom životu, nadaleko je priznata kao jedna od najsjajnijih žena u ovoj oblasti. Ona je obožavatelje očarala ne samo svojim glumačkim talentom nego i raskošnom ljepotom. Godine 2011. odlučila je da nastavi karijeru u inostranstvu i izrazila težnju da postane holivudska glumica i radi na revolucionarnim filmovima koji će joj doneti slavu i bogatstvo. Nakon preseljenja u Los Anđeles, prisustvovala je brojnim audicijama, potpuno svjesna da će zbog njenih godina biti izazov započeti iznova. Njena sestra Jasna, koja je sa suprugom već nekoliko godina živjela u Sjedinjenim Državama, postala joj je glavni izvor podrške u ovom teškom vremenu.

 

Glumica odbacuje titulu zavodnice i odriče se bilo kakve manipulacije muškarcima. Ona čvrsto tvrdi da pravi partner nikada ne bi tražio od nje da napusti karijeru zbog ljubavi, niti pokušavao da je oblikuje u osobu koja nije. Umjesto toga, ona prihvaća ideju komplementarnosti u odnosima, gdje obje osobe međusobno poboljšavaju snage i slabosti. Ona zastupa ideal pronalaženja savršenog spoja i branit će tu osobu kada bude ocijenjena vrijednom. Uprkos njenim težnjama za velikom porodicom i tradicionalnim venčanjem, ona ne zahteva brak da bi se osećala ispunjenom. Međutim, ona naglašava važnost samozadovoljstva. Ona priznaje da kako stari, pokretanje novih veza i stvaranje bliskih veza postaje sve izazovnije. Ona također tvrdi da žene mogu naštetiti sebi praveći kompromise motivirane nesigurnošću i strahom od usamljenosti, perspektivu koju ona pobija.

O romantičnom partneru Katarine Radivojević šira javnost ostaje u mraku. Glumica je odlučila da svoj trenutni status veze zadrži u tajnosti, što je dovelo do toga da mediji umjesto toga kopaju po njenim prošlim ljubavnim interesima. Ipak, bilo je nekih nedavnih događaja koji sugerišu da je Katarina Radivojević možda ponovo pronašla ljubav. Dok ju je ekipa “Paparaco lov” zadržala na aerodromu, Katarina Radivojević bila je sa nepoznatim muškarcem, što je podstaklo spekulacije da bi on mogao biti njen novi ljubavnik.

Gospodin s kojim se Katarina Radivojević možda romantično vezuje je ugledni stariji muškarac izuzetnog izgleda. Izvještaji različitih medija navode da se glumica, koja je ranije bila na kulturnoj funkciji u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, od tada vratila u Srbiju. Međutim, ostaje nejasno da li je neidentifikovani muškarac imao ulogu u njenom izboru da ode.

Preporučujemo