Novak i Jelena Đoković sinoć su bili na premijeri “Mudrosti traume”, što je izazvalo pometnju u publici i medijima, kao što to često rade. Novak se upravo vratio iz Valensije, gde je igrao za nacionalni tim u Dejvis kupu. Njegov dolazak u Beograd izazvao je pažnju ne samo prisutnih, već i medija.

Jelena je održala govor u kojem je otkrila da je u poslednjih pola godine svake druge nedelje prikazivala određeni film sa raznim fokus grupama. Svako gledanje za nju je bilo novo iskustvo, izazivajući intenzivne osjećaje i otkrivajući dosad nezapažene elemente filma, ali i nje same.

Jelena je podelila svoje gledište da film nije bio samo emocionalno upečatljiv, već i koristan za gledaoce svih pozadina. Ona je također prenijela svoju zahvalnost za podršku njihove fondacije u prikazivanju filma i omogućavanju diskusija koje su uslijedile širom područja. Tokom njihovog fotografisanja, Novak se mogao čuti kako nežno razgovara sa Jelenom pred masom. Svoju ljubav prema supruzi izrazio je jednostavnom opaskom: “Volim te gledati.” Ova izjava je dokaz njegove duboke naklonosti prema njoj. Novak nikada nije ni krio svoje osjećaje i pokazivao ih je otvoreno kako na terenu tako i van njega.

Vrijedi napomenuti da je nekima, čini se, promakla činjenica da su najizuzetniji teniser u istoriji i njegova supruga uskladili svoju odjeću. Jelena se za događaj opredelila za fantastičnu jesenju paletu – kombinujući duboko sivu suknju sa mekim bež džemperom koji je imao tri četvrtine rukava. U međuvremenu, Novak je obukao svetlosive pantalone i tamnu majicu. Jelenin ansambl je idealan izbor za sve koji su u nedoumici šta će obući tokom predstojeće jesenje sezone. Prilagodljiv je i prikladan za svaki događaj.

Preporučujemo