Jučer uveče mnoštvo posetilaca pohrlilo je da prisustvuje promociji albuma i koncertu Jelene Karleuše. Naime, među publikom je bilo i nekoliko kolega muzičara koji su ne samo dali podršku Karleuši, već su i svojim glasovima dali svoj doprinos njenom zadivljujućem nastupu na velikoj bini. Važno je napomenuti da je pop ikona nedavno objavila dva albuma u relativno kratkom vremenskom periodu, nakon 11 godina pauze. Ona je izazvala pravu lavinu reakcija ovim postupkom.

Koncert je započeo nadaleko hvaljenom numerom “Karlyb*tch”, a publika je odgovorila gromoglasnim klicanjem. Nakon toga, nastavila je sa izvođenjem hitova sa svoja posljednja dva albuma, koji su također postigli ogroman uspjeh. Obraćajući se novinarima, rekla je: “Ispunio je sva moja očekivanja. Uprkos kratkoj kiši, sa sigurnošću mogu da tvrdim da je ovo bila najtrijumfalnija promocija albuma na našim prostorima.” Predstojeći koncert sastavni je dio promotivne kampanje i trebao bi se održati sljedeće godine. Osim toga, ovaj koncert će se prenositi na televiziji sljedeće subote. Kako prenosi Telegraf, Karleuša je dala ekskluzivnu izjavu povodom predstojećeg emitovanja albuma, koji će ove subote biti emitovan na šest nacionalnih televizija u regionu. Iako nije učestvovala na Evrosongu, Karleuša je samouvereno tvrdila da im je Evrovizija došla, verovatno zbog regionalne promocije koju je album dobio.

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️

♬ telo – ⚓

Jelena je, pored uspešne profesionalne karijere, odvojila trenutak da razmisli o svom privatnom životu, koji uključuje porodicu i ćerku Niku. Vrijedi napomenuti da Nika visoko cijeni svoju majku i ponosi se njenim uspjesima. “Iskreno, nisam za veselja i žurke. Nedavno, dok sam bila u bekstejdžu, kćeri su mi poslale poruku o povratku kući. Odgovorila sam da se vraćam za 15 minuta jer ću provoditi vreme sa svojom decom. Moj život se može podijeliti na dvije različite teme: jedna uključuje moju fascinaciju Saturnom i kamenjem, dok je druga posvećena mojoj ljubavi i odanosti mojoj porodici.

U direktnoj suprotnosti sa svojim javnim imidžom, sklona sam da vodim privatni život. Nalazim utjehu u granicama vlastite kuće i posvećujem svoje vrijeme svojoj djeci. Emocije koje smo Nika i ja osjetili bile su monumentalne, dovele su do suza ushićenja. Jelena je izrazila ponos i nije mogla da obuzda suze. Nika je podijelila kratak TikTok snimak sa koncerta svoje majke, na kojem je prikazana kako elegantno pleše. U propratnom naslovu, Nika je napisala sažetu izjavu: „Niko kao mama”.

Preporučujemo