Stan Miloša Bikovića i Ivane Malić odiše vedrinom i prefinjenošću, nudeći svojim stanovnicima spokojno utočište. Razni mediji su objavili da par iščekuje dolazak prinove u svoju porodicu, a porod se očekuje u novembru. Ovu radosnu vijest glavni glumac je jučer zvanično potvrdio na svom Instagram nalogu. Priznao je da su se trudili da dolazak bebe ostane tajna ali im to nije uspjelo.

Glumac je prenio oduševljenje zbog skorog dolaska svog djeteta. Ovaj događaj koji menja život ima izuzetan značaj i za njega i za njegovog partnera. Iako su u početku planirali da vijesti drže u tajnosti, nametljiva priroda paparaca natjerala ih je da se javno objave. “Zahvaljujemo se na lijepim riječima i lijepim željama. Ponizno tražimo da predstavnici medija i novinari poštuju našu odluku i svetost naših privatnih života. Kad god odlučimo razgovarati o ovom pitanju, budite sigurni da ću vas obavijestiti lično“, zaključio je Biković.

Dok željno iščekujemo otkrivanje bebinog pola, prošetajmo rezidencijom Miloša Bikovića. Vrijedi napomenuti da glumac već nekoliko godina radi u Rusiji, zbog čega često putuje između Beograda i Moskve. Po dolasku u glavni grad odlučuje se za stan na Dorćolu. Otkako se Ivana uselila, njegov prethodni momački blok pretvoren je u spokojno utočište ljubavi i smirenosti.

Prema onome što je primećeno na društvenim mrežama, čini se da Biković u svom domu ima mali kamin. U blizini ognjišta nalaze se brojne ikone i zastarele fotografije, a preovlađujuća shema boja je svijetla i prozračna. Ovi detalji su prikupljeni tajnom metodom, a zatim podijeljeni na društvenim mrežama. Glumac je napravio zanimljiv odabir uključivši velike prozore i vrata koja se protežu od osnove do vrha zidova, osiguravajući da prirodno svjetlo bude u izobilju u cijelom prostoru. Za sada ostaje nepoznato da li će par ostati u svom sadašnjem prebivalištu sa svojim djetetom ili će izabrati da izgradi novu rezidenciju za svoju proširenu porodicu. Osim toga, nejasno je da li par namjerava da se vjenča.

Preporučujemo