Jevrem Kosnić, bivši fudbaler, već neko vreme je u romantičnoj vezi sa šest godina starijom Danijelom Dimitrovskom. Par je dugo održavao strog osjećaj privatnosti kada je u pitanju njihov romantični život. Uprkos tome, Danijela je nedavno napravila značajan izbor da javno prizna svoju vezu sa fudbalerom putem društvenih mreža. Ovo je uslijedilo nedugo nakon što je njen bivši suprug objavio da sa novom izabranicom čeka bebu.

Nakon objave, zadivljujuća manekenka je podijelila fotografiju u liftu, pozirajući pored svog partnera. Ova objava izazvala je navalu komentara njenih obožavalaca, od kojih su mnogi izrazili divljenje prema njoj kao bivšoj supružnici istaknutog voditelja Ognejna Amidžića i sadašnjem Jevremovom ljubavniku.

Dato je mnogo komentara o određenoj ženi, uključujući primjedbe koje su je hvale zbog njene prirodne ljepote i žale na korištenje umjetnih poboljšanja da je zamijene. Osim toga, bilo je zapažanja da bi mladić zgodan poput njenog partnera trebao biti uz nju umjesto da radi kao drvosječa, te da su se ona i njen partner savršeno slagali, za razliku od njene prethodne veze. Uručeni su joj i drugi komplimenti, kao što je opisana kao “božanska” i da je napravila pozitivne promjene nakon razvoda. U zaključku, posmatrači su primetili povećanu sreću para dok su zajedno.

Napominjemo da je Ognjen Amidžić, bivši Danijelin suprug, jasno dao do znanja da je trenutno sa partnerkom po imenu Mina Naumović, koja je sedamnaest godina mlađa od njega. Prijavljeno je da par živi u drugoj državi i da još nije otkrio pol svog djeteta. Ognjen i Danijela imaju sina koji živi sa manekenkom, ali je redovno u kontaktu sa ocem. Dete je prihvatilo i Ognjenovog novog partnera, o čemu svedoče i fotografije snimljene tokom zajedničkog letovanja.

Preporučujemo