Nesumnjivo, Vojin Ćetković je jedan od najtraženijih glumaca svoje generacije, ne samo u Srbiji već iu regionu. Njegova popularnost nije ogromna samo zahvaljujući njegovim izuzetnim glumačkim sposobnostima, već i njegovom upečatljivom izgledu. Ćetkovićevoj supruzi, zadivljujućoj Slobodi Mićalović, zavide mnoge žene, i to s razlogom. Vrijedi napomenuti da muškarci smatraju da je Ćetkovićev brak sa jednom od najljepših glumica u regionu bila mudra odluka. Njih dvoje važe za jedan od najidealnijih parova na glumačkoj sceni u Srbiji. Zanimljivo, Ćetkovićeva porodica ima još članova koji se bave filmskom industrijom i podjednako su zgodni. Na primjer, njegova nećakinja Marta je jako upečatljiva osoba.

 

Vojinova nećaka, ćerka njegovog brata Bojana, trenutno je zaposlena kao pozorišni organizator u njihovom rodnom Kruševcu. Iako je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, nije se bavila glumom kao njen ujak. Umjesto toga, razvila je strast prema proizvodnji i menadžmentu i odlučila se baviti njima. Prema njenom IMDB profilu, radila je na mnogim projektima, kao što su “Ruski konzul”, “Lako je Raletu” i “Srce zločina”.

Pregledajući njenu Instagram stranicu, naišli smo na niz fotografija. Ove slike se kreću od snimaka njenih svakodnevnih rutina do slika sa njenih putovanja širom sveta. Osim toga, postoji i objava kojom se obilježava njen 31. rođendan u avgustu. Na njenom profilu nalazi se i niz porodičnih fotografija, među kojima je i ona sa glumcem Vojinom. U ovom postu toplo ga je nazvala “ujak”, nagovještavajući blisku  vezu s njim, njegovom suprugom i njihovom djecom.

Popularni idiom, “krv nije voda”, važi u mnogim slučajevima, uključujući i ideju da talenat postoji u porodici. Slično, možemo tvrditi da porodica Ćetković nosi nasljednu osobinu ljepote, što se vidi i na Martinim fotografijama.

Preporučujemo