Pjevač Sloba Radanović nedavno je otkrio svoj put debljanja i mršavljenja nakon sudjelovanja u zadruzi. Sloba je u jednom intervjuu otkrio da je prije četiri godine, u rijalitiju Zadruga, postigao vrhunac kondicije. No, u kratkom roku značajno se udebljao nakon što je napustio imanje u Šimanovcima i vratio se prijašnjim navikama. Kako bi skinuo višak kilograma, počeo je rigorozno trenirati i pridržavati se posebnog plana prehrane. “Kada sam krenuo s dijetom, imao sam 125 kilograma. Nakon nekog vremena uspio sam smršati i došao do 106 kilograma. Zatim sam povećao učestalost treninga i ubacio dodatke prehrani u svoj režim”, ispričao je Sloba i otkrio kako se trenutno nalazi. težina. “Sada imam 115 kilograma mišićne mase.

Važno je staviti na prvo mjesto svoje zdravlje, tijelo i izgled. Iako treniram cijeli život, dopustio sam sebi da se za pola godine udebljam 20 kilograma. Za vrijeme dijete Sloba podijelio je i ono što je jeo, uključujući bijelo meso, oslić, malo putera od kikirikija, bademe, orahe, sir, salatu, ističe kako je za uspjeh ključna ishrana, koja čini čak 70 posto toga.Doduše, majka pjevača Slobe Radanovića primljena je u bolnicu u Beogradu gdje je operirana zbog već duljeg problema s nogom Draginja trenutno boravi u bolnici na Banjici gdje je redovito posjećuju sin i njegova djevojka Jelena Đuričanin Draginja Operirana je u veljači i već se dobro oporavlja.

Iako je bilo rizika vezanih uz operaciju, uključujući koronavirus i njezinu prošlost kao srčanog bolesnika, izvor kaže da se sada osjeća dobro. Još u prosincu 2020. Sloba je spomenuo da njegovoj majci je bila potrebna operacija, ali je to nosilo znatan rizik. Unatoč tome, Radanović ga je umirio rekavši da je njegova majka izdržljiva osoba, iako trenutno ima problema s nogom koje treba riješiti. Nažalost, zbog njezine rizičnije kategorije, operacija se trenutno nije mogla izvesti.

Preporučujemo