Rano jutros pojavile su se informacije da će Miloš Biković i njegova partnerica Ivana Malić postati roditelji. Mnoge djevojke u regiji su itekako sa velikom dozom žalosti dočekali ovu vijest. Kako pišu mediji, Ivana je već nekoliko mjeseci u trudnoći, no par je to odlučio tajiti od svih, pa tako i od obitelji, vjerojatno zbog praznovjerja. Vjeruje se da je zaljubljeni par koji bi se uskoro trebao vjenčati radosnu vijest podijelio s najdražima nakon što su se uvjerili da sve teče glatko.

Miloševa majka i brat, iguman Mihajlo Biković, navodno su bili presretni. Očekuje se da će glumac i odvjetnica u narednih šest do sedam mjeseci obaviti sve što je potrebno oko prinove, a šuška se da Miloš jedva čeka da postane otac. Ono što je interesantno je to, da njih dvoje još uvijek nisu u bračnoj zajednici. Kroz razne roditeljske uloge, neke čak i po dva-tri puta, Miloš se zbog opsežnog rada na domaćem i inozemnom tržištu borio da se skrasi i pronađe dugoročnog partnera.

No, kad je najmanje očekivao, pojavila se Ivana koja mu je po svemu nevjerojatno sličila. Ubrzo je rodila njihovo dijete, a sada je i Miloš Biković postao otac. Ova vijest cijelo jutro kruži portalima, a vjernu publiku i glumčeve obožavatelje obasuli su par riječima podrške i čestitkama.

Preporučujemo