Najveću podršku Duletu Saviću svakako pruža njegova prekrasna supruga Marina. Povodom premijere filma “Dule Savić i tišina u Londonu” uz supruga se pojavila i šarmantna žena. Marina Rajević, udana Savić, bila je cijenjena osoba na novinarskom polju. Tijekom 1980-ih i 1990-ih osvajala je publiku kao voditeljica renomirane emisije Dok anđeli spavaju na Trećem kanalu.

Odjevena u veličanstvenu, lepršavu tamnoplavu haljinu, odisala je aurom bezgranične pozitivnosti koja je sve ostavila u čudu. Ovo je oličenje ljupkosti i šarma u kombinaciji! Sa stalnim osmijehom na usnama, blistala je od ponosa zbog svog supruga, inspiracije iza filma.

Marinina uobičajena preferencija je suptilna šminka, koja dopušta da njezina urođena ljepota zablista. Graciozno prihvaća proces starenja i ne traži kozmetička poboljšanja. Obožavatelji je često opisuju kao pravo oličenje prirodne ljepote.

U nastavku možete vidjeti dirljive trenutke koje Dule dijeli sa svojim unucima. Napominjemo da je strogo zabranjeno preuzimanje bilo kojeg dijela ili cijelog teksta, fotografije ili videa bez ispravnog navođenja izvora i autora, te pridržavanja uvjeta korištenja WMG-a i propisa propisanih Zakonom o javnom informiranju. i Mediji. Nadalje, sinoć je obilježen iščekivani debi filma „Dule Savić i tišina u Londonu.

U društvu djece obitelji Savić crvenim tepihom graciozno se provukla Mirka Vasiljević, snaha proslavljenog nogometaša, koja je svojim upečatljivim izgledom osvajala poglede. Pred kamerama sedme sile svi su odisali ponosom dok su pozirali za fotografije. Prepuna radosti i dubokog osjećaja časti, Mirka je uživala u činjenici da se ovaj film vrti oko njezinog svekra, bez traga ili spominjanja Vujadina.

Mirka je u galeriji isfurala zadivljujuću bundu koja je plijenila pozornost u kombinaciji s elegantnom dugom crnom haljinom. Osmijeh joj je ostao nepokolebljiv dok je promatrala sve oko sebe.

 

Preporučujemo