Prema numerolozima, 11. studenoga označava otvaranje moćnog portala koji može pomoći u manifestiranju naših najdubljih želja.Ako vjerujete u astrologiju nije na odmet da primjenite neke od ovih metoda. Podsjećaju da se na ovaj dan može primijetiti do tri pojavljivanja broja 11. Dodatno, potpuni datum može se izračunati zbrajanjem znamenki 1, 1, 1, 1, 2, 0, 2 i 3, što rezultira još jednim pojavljivanjem broja jedanaest.Sinkronizacija brojeva u kalendaru održava se tijekom dana i noći. Također se smatra da broj 11:11 donosi sreću kada se promatra na satovima. Poznat je kao “glavni broj” i predstavlja ekspanziju, osobni rast i prosperitet na duhovnoj razini.Dosljednim držanjem na vidiku, možete učinkovito njegovati snagu duha, poriv i vitalnost potrebnu za postizanje vašeg cilja.

 

11. studenog je dan za razmišljanje o tome što želite i kako možete unaprijediti svoj život u najvećoj mjeri. Nakon što definirate svoje prave težnje, postoje tri načina na koje možete izraziti svoje želje.Dokument čežnje i čežnje složen je i višestruko djelo. Obuhvaća niz emocija i misli i bilježi ih na detaljan i opsežan način. Dokument želje može imati mnoge oblike, od osobnih dnevnika do povijesnih izvještaja o društvenim čežnjama. Ipak, bez obzira na oblik koji ima, bit dokumenta ostaje ista: zapis najdubljih čežnji i želja čovječanstva, zauvijek ovjekovječen na papiru.Prema popularnom vjerovanju, pisanje je moćan instrument koji koristi zakon privlačnosti. Djeluje na podsvijest i koristi mistična svojstva snova. Za sudjelovanje u ovoj praksi sve što je potrebno je prazan komad papira, pribor za pisanje i bezgranična mašta. Kako biste postigli osjećaj smirenosti, važno je prvo se smiriti tehnikama poput dubokog disanja ili kratke meditacije. Nakon što se osjećate opuštenije, odvojite trenutak da uredite svoje okruženje na način koji će privući vaša osjetila. To bi moglo uključivati ​​primamljive mirise eteričnih ulja, svijeća ili čak kristala. Kada ste spremni za početak, pišite o svojim najdubljim željama u sadašnjem vremenu, izbjegavajući buduće izraze. Umjesto toga, usredotočite se na korištenje afirmacija koje počinju s “Ja sam…” ili “Ja imam…”.

Šapat
Snaga riječi je neosporna, a među brojnim tehnikama za očitovanje želja, vjeruje se da šapat ima pojačavajući učinak. Za učinkovito korištenje ove tehnike važno je opustiti se, zatvoriti oči i uroniti u situaciju koju želite izazvati.Ostavite si dovoljno vremena da zamislite cijeli željeni ishod, uz pažljivo razmatranje čak i najsitnijih detalja. Nakon što steknete potpunu sliku u svom umu, recitirajte svoju želju tiho tri puta, tako da je samo vi možete čuti.

Gledajući se u ogledalo, želja se često može pojačati. Odraz koji gleda unatrag može izazvati osjećaj čežnje za fizičkim ili osobnim promjenama. Ta želja može biti ukorijenjena u društvenim standardima ljepote ili u želji da se poboljšamo. Bez obzira na svoje podrijetlo, želja može biti snažan motivator za samousavršavanje i rast.
Ogledalo ima veliko značenje u ritualnim praksama zbog svoje sposobnosti da intenzivira energiju koja se projicira kroz nečije misli, riječi i fizički izraz. Kada verbalizira svoje želje u prisutnosti ogledala, to služi za povećanje osjećaja moći koji se nada da će se manifestirati. Bitno je ostati opušten i pribran dok stojite ispred njega, doživjeti osjećaj mira i mirno gledati u vlastiti odraz. Kako biste promovirali ljubaznost i ljubav prema sebi, predlaže se da kada se obraćate u ogledalu, pogledate u vlastite oči i govorite sa suosjećanjem. To uključuje opraštanje sebi svih grešaka iz prošlosti i dopuštanje odmora kada je potrebno. Završite ovu vježbu izražavanjem svoje želje u sadašnjem vremenu, kao pozitivnu afirmaciju.

Preporučujemo