Za one koji vjeruju da je naša sudbina zapisana u zvijezdama donosimo viđenje poznatog astrologa o ljubavnim vezama. Vedska astrologija nudi određeni uvid u to kada bi se mogao dogoditi ovaj čudesni sastanak na temelju vašeg horoskopskog znaka. Osim toga, povoljna planetarna poravnanja u nečijoj karti rođenja, Dasha i tranzit mogu dovesti do susreta s srodnom dušom. Među najpovoljnijim planetima za brak su Venera, Jupiter, Mars i Merkur, koji su ključni u poticanju blaženog zajedništva.  Punam Verma, astrologinja sa Sveindijskog instituta za okultne znanosti, podijelila je svoje uvide o tome kada pojedinci mogu očekivati ​​da će pronaći svoju srodnu dušu na temelju svog horoskopskog znaka. Zaronite dublje u Vermina čitanja kako biste otkrili godine koje su vam najpovoljnije da upoznate svog savršenog partnera.

Osobe Ovnovi imaju tendenciju djelovati impulsivno i poznate su po svom brzom tempu. Često se otkrije da Ovnovi pronađu svoju srodnu dušu u ranim do srednjim dvadesetim godinama. Međutim, njihov bračni život često je pun poteškoća. Posjeduju nemir koji ih sprječava da se nastane na jednom mjestu dulje vrijeme. Ovnovi su često izravni i možda ne uzimaju u obzir emocije i osjećaje drugih. Njihove romantične veze često su brze i neočekivane. Ipak, u bračnom životu često se susreću s izazovima. Osobe rođene u znaku Bika poznate su po svojoj snažnoj i nepopustljivoj prirodi. Svoju drugu osobu obično susreću u dobi između trideset i trideset dvije godine. Osobe u znaku Bika posjeduju praktičnu i pouzdanu narav koja često vodi do uspjeha. Poznati su po svojoj strpljivosti i ustrajnosti te iznimnoj izdržljivosti. Poznato je da su Bikovi odani i odani prijatelji. Štoviše, uživaju u skladnom bračnom životu. Osobe rođene pod astrološkim znakom Blizanaca poznate su po svojim promjenjivim raspoloženjima i dualnosti u svom karakteru i temperamentu. Posjeduju nemirnu i ambicioznu prirodu, često pokazujući svoje diplomatske vještine. Nije neuobičajeno da koketiraju i imaju više romantičnih veza. Prema astrološkim uvjerenjima, Blizanci će svoju srodnu dušu najvjerojatnije upoznati između 27. i 32. godine. Međutim, njihova priroda može dovesti do poteškoća u bračnim odnosima.

 

Rak
Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku izrazito su emotivne i čvrsto vezane za svoj dom i obitelj. Lako je pretpostaviti da će njihov bračni život odražavati te osobine. Tipično, ove osobe svoju srodnu dušu pronađu tijekom svojih dvadesetih. Njihova naporna priroda je vrijedna pažnje i igra značajnu ulogu u njihovom postizanju uspjeha u životu. Pojedinci rođeni u znaku Lava poznati su po svojim iznimnim razinama suosjećanja, velikodušnosti, iskrenosti, jasnoće i autoriteta. Pokazuju ponos i zadovoljstvo u svojim financijskim nastojanjima. U svim ljubavnim pitanjima pokazuju posesivan, strastven i lojalan karakter. Međutim, njihova tvrdoglava priroda često onemogućava njihovu sposobnost da u potpunosti prime i uzvraćaju ljubav. Rečeno je da će Lavovi svoju srodnu dušu sresti između 27. i 30. godine. Pojedinci rođeni pod astrološkim znakom Djevice pokazuju izvanredne analitičke sposobnosti, što otežava drugima da ih pokolebaju ili impresioniraju prijevarom. Rečeno je da svoju srodnu dušu obično otkriju u dobi od 24 do 28 godina. Nakon vjenčanja, njihov zajednički život je u najmanju ruku neugledan.

Osobe rođene u znaku Vage poznate su po svojoj odlučnosti u svojim mislima i djelima. Posjeduju impresivnu razinu intuicije i predviđanja te obično imaju široku mrežu prijatelja i poznanika. Vjeruje se da će svoju pravu ljubav susresti u nekom trenutku između 26. i 31. godine. No, unatoč tome, u braku se obično osjećaju neispunjeno. Poznato je da osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpion posjeduju snažan osjećaj odlučnosti, neovisnosti i energije. Njihovu magnetsku osobnost prati njihova svestranost, što im omogućuje prilagodbu različitim situacijama. Prema astrološkim uvjerenjima, Škorpioni obično pronalaze svoje srodne duše u dobi od 25 do 30 godina. Međutim, oni imaju tendenciju da budu vrlo zahtjevni kada je riječ o njihovim seksualnim željama i mogu biti dogmatični i dominantni u kućnim životima. Nažalost, Škorpioni se često suočavaju s izazovima u održavanju uspješnog braka. Pojedinci iz znaka Strijelcakoji posjeduju ovaj određeni tip osobnosti pokazuju sklonost impulzivnosti, entuzijazmu i odlučnosti. Njihova otvorenost ponekad može dovesti do neprijateljstva s drugima, iako su općenito prijateljski raspoloženi i društveni. Za njih je tipično da svoju drugu osobu pronađu između 27. i 30. godine. Često se žene u jedanaesti sat i rijetko su zadovoljni svojim brakom. Jarčevi  koji posjeduju mentalnu snagu pokazuju neovisnost i čvrstinu u donošenju odluka. Osim toga, pokazuju jaku radnu etiku i često su kontemplativni u svom pristupu životu. Međutim, zbog povremenog nepredvidivog ponašanja često su neshvaćeni od strane drugih. Obično se susreću sa svojim životnim partnerom između 22. i 26. godine. Nažalost, obiteljske stvari često im predstavljaju poteškoće.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vodenjak često su osjetljive naravi i lako ih mogu povrijediti postupci drugih. Imaju tendenciju da izgube kontrolu nad svojim emocijama i mogu reći ili učiniti stvari u žaru trenutka zbog kojih počnu požaliti. Unatoč tome što su društvena bića, često se tijekom života osjećaju usamljeno. Prema astrološkim uvjerenjima, Vodenjaci će svoju srodnu dušu najvjerojatnije upoznati između 27. i 30. godine, no nažalost, njihov bračni život često je opterećen osjećajem nesreće. Ribe  posjeduju ovaj niz kvaliteta poznati su po svojoj dobroti, ljubavi i velikodušnosti. Veliku vrijednost pridaju odanosti, kako prema prijateljima tako i prema onima koji su stekli njihovo povjerenje. Ove osobe imaju tendenciju da se ističu u svim područjima svog života, bilo da se radi o karijeri ili osobnim odgovornostima. Priča se da će svoju srodnu dušu upoznati u dobi od 20 godina, a njihov bračni život bit će ispunjen.

Preporučujemo