Danijela Dimitrovska je osoba o kojoj s edossta piše u posljednje vrijeme zbog njenog razvoda od Ognjena Amidžića ali i zbog njenog izgleda. Kad god Danijela Dimitrovska, jedna od naših najuspješnijih manekenki, svojom prisutnošću počasti prostoriju, ljude ostavi zadivljene. Unatoč bogatom iskustvu u modnoj industriji i posjedovanju vlastite agencije, nikada ne gubi iz vida svoju primarnu odgovornost majke prema svom desetogodišnjem sinu.

Danijela uspijeva uskladiti brojne obveze, osobne i profesionalne, ali uvijek nađe vremena za sebe. Ne samo da se čini da se bez muke nosi s tim obvezama, nego i održava besprijekoran izgled. Danijela uživa komunicirati sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeleći tajne iza svog besprijekornog izgleda, dajući recepte i nudeći razne kreativne ideje. Davanje prioriteta izgledu počinje zdravom prehranom. Lijepa manekenka nastoji konzumirati pet obroka dnevno, iako to može biti izazovno kada radi netradicionalno i stalno je u pokretu.

Razvijanje zdravih prehrambenih navika često je stvar rutine. Počevši od svojih tinejdžerskih godina, stalno je nastojala nadzirati svoj izbor hrane. Zbog njezine predanosti, nutricionisti bi imali malo razloga za zabrinutost glede njezinog nutritivnog unosa. Tijekom prethodne izjave,  je naglasila da je hedonist i da nikada nije ograničavala unos hrane.  Kako je vrijeme prolazilo, razvijala sam svoje kulinarske vještine, eksperimentirajući s miješenjem i pazeći da su mi sastojci dobro izmiješani prije uzimanja uzorka. Uobičajeno je da pojedinci izgube apetit dok završe s pripremanjem ručka, ali ja to nisam doživjela. Prelazak s prehrane s ribom i salatama na meso i tijesto prouzročio je promjenu u mojim prehrambenim navikama. Iako je moja težina ostala stabilna, bilo je potrebno prilagoditi se ovoj promjeni rutine.

Ne preporučuje se preskakanje doručka. Mnogi od nas imaju omiljeno jelo iz djetinjstva, pa tako i ona. Ovo jelo može biti slano ili slatko, a može se uživati ​​s mlijekom i šećerom ili čak zapeći u pećnici sa sirom ili vrhnjem. Kao dijete, majka me upoznala s posebnom vrstom doručka koju sam zavoljela: palentom. To je moja hrana za doručak. Uvijek dodam malo jogurta da poboljšam okus. Priprema palente uključuje kuhanje kukuruznog brašna, a jednostavan je postupak. Ova hranjiva namirnica smatra se vrlo korisnom za zdravlje. Osim toga, poznato je da ima dodatnu korist pružanja olakšanja od nostalgije.

Preporučujemo