Prije dva dana je Veljko Ražnatović objavio da on i Bogdana čekaju treće dijete.  Medijska pozornost obasjala je obitelj Rodić iz Titela kada se njihova kći Bogdana spetljala s Veljkom Ražnatovićem, a potom i udala za njega. Ta pažnja dodatno je pojačana kada je njihova druga kćerka Bojana postala šogorica Goce Božinovske. Danijela i Bogdan Rodić poznati su po svojoj marljivoj radnoj etici, skromnosti i etičkim načelima. Njihove tri kćeri, Nataša, Bojana i Bogdana, odgajane su s istim vrijednostima, što je rezultiralo time da se njihova obitelj smatra primjerom u zajednici.

Današnja raskoš kuće Rodić u Titelu nije oduvek bila stvarnost. Obnova kuće postala je nužna kada se obitelj povećala, a tu su i Bogdanov zet te dva unuka, Željko i Krstan. Dečki su posebno uzbuđeni zbog prostranog i prostranog dvorišta. Njihovo bavljenje poljoprivredom i peradarstvom je dugogodišnja tradicija, a svoje proizvode plasiraju na razne tržnice diljem Beograda i Vojvodine. Dobit koju su zaradili reinvestirali su u svoj obiteljski posao i izgradnju svoje kuće.

U Titelu je izgrađeno višespratno zdanje prepoznatljive bele spoljašnjosti. Granice dvorišta ocrtavaju betonska barijera i vrata od kovanog željeza. Svaki korak u njihovom domu je prikaz raskoši. Luksuznost interijera očituje se u mramornim podovima i skupocjenim kristalnim lusterima koji osvjetljavaju prostor. Kuhinja i blagovaonica su objedinjene u jednu prostranu prostoriju. U prvom planu, mogu se vidjeti ugradbeni elementi u besprijekorno bijeloj boji, popraćeni ogromnim blagovaonskim stolom i plišanim, zlatnim sjedalima.

Kćeri roditelja, Bogdana i Bojana, podarile su im četvero unučadi, za koje su ponosni baka i djed napravili pravi minijaturni vozni park. To omogućuje djeci da sigurno upravljaju automobilima ili biciklima na baterije u kući i oko nje, pružajući im beskrajne sate zabave.

Preporučujemo