Omiljeni voditelj koji već dugi niz godina krasi televizijske ekrane, posebno u popularnom projektu “Zvezde Granda”, nedavno je proslavio šezdeseti rođendan. Voja Nedeljković je na društvenim mrežama podelio fotografiju u znak sećanja na ovu prekretnicu, na veliko oduševljenje njegovih brojnih pratilaca.

Danas se navršavanjegov  šezdeseti rođendan, pa je izrazio zahvalnost za mnoštvo čestitki  koje je dobio. U objavije naveo nesposobnost da odgovoreina svaku poruku pojedinačno i zahvalili se svima koji su odvojili vrijeme da  pošalju čestitke. Među prvima su čestitke uputile koleginice Vesna Dedić i Dragana Katić. Sa navršenih šezdeset godina, Vojislav Nedeljković može da se osvrne na višedecenijske karijere, kao i na ispunjen porodični život. Njegova supruga Maja bila je uporna podrška tokom celog njegovog puta, a sin Đorđe ostaje veliki ponos za Voju. Okružen najmilijima, čovek je jubilarnom proslavom obeležio svoj 60. rođendan. Njegov blistavi osmeh dovoljno je govorio o njegovoj sreći ovom posebnom prilikom.

Voja Nedeljković, srpski televizijski i radijski voditelj, rođen je u Zemunu 1964. godine. Srednju školu završio je u Zemunskoj gimnaziji 2002. Iste godine se venčao sa osamnaest godina mlađom manekenkom Majom. sada radi kao ljekar na Institutu za transfuziju krvi. Njihov sin, kome su dali ime Đorđe, rođen je 12. avgusta 2003. Nedeljković je 2012. godine doživeo žučne napade i hospitalizovan je. Međutim, ovaj zdravstveni problem uspio je prevladati prilagođavanjem prehrane.

Nedeljković otkriva da je stidljiva osoba i da je tu osobinu od njega nasledio njegov sin. Uvijek nastoji da se ponaša s poštovanjem u javnosti i čuva ugled svoje porodice. Tokom slobodnog vremena, uživa u putovanjima sa svojim najmilijima i druženju sa prijateljima. Skijanje mu je omiljeni sport, a zadovoljan je što se njegov sin bavi hokejaškim treningom i ima njegovu podršku. Njegov omiljeni citat je „Verujem da je smeh jedna od najvažnijih stvari”. Nama ne ostaje ništa drugo nego da se i mi pridružimo čestitkama.

Preporučujemo