Rođen 1967. godine u Beogradu, Željko Mitrović je srpski preduzetnik, investitor, muzičar, osnivač i direktor Pink Media Group. Smatra se jednim od najbogatijih i najmoćnijih ljudi u Srbiji a posebno veliku popularnost ima rijaliti program koji se godinama prikazuje na ružičastoj televiziji.

Željko Mitrović se 1990. oženio pjevačicom Sonjom Mitrović, a sljedeće godine dobili su kćer Sandru. Dvije godine kasnije postali su roditelji Aleksandra prije nego što su se razveli 1994. Mitrović se 1995. ponovno oženio voditeljicom Milicom Mitrović s kojom ima dvije kćeri, Kristinu i Andreu.

Kristina Mitrović i Ilija Riskin već su više godina zaljubljeni. Iako su se nakratko razdvojili, kći Željka Mitrovića i najmlađeg milijardera u Ukrajini ponovno su zapalili svoju romansu i čini se da su zaljubljeniji nego prije. Zanimljivo, Ukrajinac je potpuno drugačiji od drugog zeta Želje Mitrovića. Kristina Mitrović i Ilija Riskin par su koji bez prestanka privlači pozornost na sebe gdje god stigne. Kristina, koja ima oko za modu, svoju odjeću bira pažljivo, često usklađujući s outfitom svog partnera. U međuvremenu, Ilija Kristinu često kiti raskošnim darovima.

Andrea, mlađa kćerka Želje Mitrovića, po mnogo čemu se razlikuje od svoje sestre. Jedan od načina na koji se to vidi je njezin izbor dečka, koji je potpuna antiteza sestrinom partneru. Dugo je nasljednica ružičastog carstva gajila ljubav prema mladiću po imenu Sean Parnet. Amerikanca, koji je završio studij medicine na beogradskom fakultetu, uvijek prati zanosna Andrea, a zajedno dijele veliku strast prema putovanju. Gdje su trenutno, može se zaključiti iz njihovog Instagrama, gdje često objavljuju slike svojih putovanja. Trenutno uživaju u prizorima i zvukovima Pariza.

Preporučujemo