U pokušaju da svoju djecu zaštite od očiju javnosti, istaknuti pjevači pokušavaju sve i sbvašta. Uprkos trudu roditelja, mnogi od ovih mladića i devojaka već su se proslavili, a njihov uspeh priznaju i njihovi slavni roditelji. Prema riječima Zdravka Čolića, njegova kćerka Una stekla je veću popularnost od njega. Za Unu Čolić sa 22 godine ostaje nepoznato zanimanje, iako se vjeruje da je studentica. Međutim, ona je istaknuta ličnost na Instagramu, ima preko 44.000 pratilaca. Svakodnevno dijeli snimke svojih avantura i radosnih trenutaka provedenih s prijateljima.

 

Una i Anastasija Ražnatović, ćerke Svetlane Cece Ražnatović, u karijeri su krenule različitim putevima. Anastasija se, za razliku od Čoline kćerke, bavila pevačkom karijerom i 2018. objavila debitantski singl. Često se pridruživala majci na bini tokom nastupa, pokazujući svoje vokalne sposobnosti. Pored pevanja, ona je i ambasador brenda. Anastasija se nedavno udala i od tada se povukla iz javnosti kako bi se fokusirala na podršku svom suprugu, profesionalnom fudbaleru Nemanji Gudelju, na njegovim putovanjima. Za sada ne radi na razvoju svoje muzičke karijere ili nastupa.

Đina, kćerka Harisa Džinovića, mlada je žena od 20 godina i smatra se veoma privlačnom. Njena popularnost na Instagramu je prilično visoka. Uprkos tome što je mnogi doživljavaju kao influencericu, Đina je nedavno otkrila da diplomira modni dizajn, slijedeći stope svoje majke.Na platformi društvenih medija Instagram podijelila je sliku skice jednog od svojih originalnih dizajna. Objava je naišla na oduševljenje njenih pratilaca, koji smatraju da je svoje umjetničke sposobnosti naslijedila od majke. Naiem Melina Džinović je poznata kreatorka.

 

Majka Manuele Mirković, Dragana Mirković, usađivala je svojoj deci vrednosti marljivosti i skromnosti, što je Manuelu navelo da se bavi obrazovanjem. Iako je privremeno otvorila svoj Instagram nalog, Manuela je odlučila da ga zatvori jer sebe ne doživljava kao javnu ličnost. Manuela se izdvaja od drugih; ona je introvertna i zauzima posebno mesto u mom srcu. Moji poznanici je hvale da ima čistu dušu i najzanosnije oči. U današnjem svijetu veliki je kompliment biti viđen kao obično dijete. Nisu materijalisti i ne žude za markama. Jednom sam predložila da moja kćerka obuče neku od mojih brendiranih haljina, koja je ekskluzivnija, ali je ona odbila. Postidila bi se kad bi je prijatelji vidjeli u tome. Ovo je svedočanstvo njenog karaktera“, pričala je Dragana svojevremeno o svojoj kćerki.

Preporučujemo