Na estradnoj sceni u Srbiji je posljednjih mjeseci zavladala prava epidemija razvoda.  Nakon saznanja da se razvode Melina i Haris i Dragana Mirković je izdala saopštenje da je došlo do kraha njenog braka nakon 24 godine a posljednja dva dana svi izvještavaju o razvodu Dženana Lončarevića. Koji su razlozi za to znaju samo oni a u medijima se pojavljuju razne priče. 

  • Istiniti događaji koji su se odigrali u Melininoj i Harisovoj rezidenciji za većinu ostaju misterij. No, postoji jedna osoba koja posjeduje insajdersko znanje – Džinovićeva dadilja, koja je odlučila otkriti svoj račun.Neočekivani razvod šokirao je srpsku javnu scenu, posebice zbog pjevačevog otkrića da ga je Melina ostavila bez ikakvog objašnjenja.Osim toga, napomenuo je kako nedostatak komunikacije s djecom s njezine strane dodatno potkrepljuje tu tvrdnju, što dokazuje i Đina odluka da prestane pratiti svoju majku na Instagramu.

Bivša dadilja, za razliku od svih ostalih, nije bila iznenađena ovim događajima te je detaljno ispričala što se navodno dogodilo u kući Džinovića.Raskid njihovog braka nije mi bio neočekivan, ali moja primarna briga leži u dobrobiti njihove djece. Ovakvo mišljenje ponovila je i neidentificirana osoba koja se prethodno brinula o djeci i željela je ostati anonimna, iako je njihov identitet poznat redakciji.

Od početka medijski pomno pratim haotičnu situaciju oko Harisa i Meline, a misli mi stalno zaokupljaju Gina i Kan. Iako su bili puno mlađi kada sam ih čuvala, djeca su djeca, a evidentno je da nisu zadovoljni trenutnim okolnostima.

Bivša dadilja za “Alo!” otkrila je da su djeca imala jaču vezu s Harisom i da su se bojala Meline. Kao dadilja, često sam im pružala zaštitu u Melininoj kući tijekom njihovih nestašnih aktivnosti. U početku mi je ova situacija bila čudna, budući da je Haris često bio odsutan na turnejama i pretpostavljala sam da će imati bliži odnos s Melinom. Međutim, moje razumijevanje postalo je jasno kada sam osobno svjedočio da su djeca svaki dan provodila samo sat ili dva s Melinom.

 

Ostaje mi posebno sjećanje, vrijeme kada sam ih pratio u Bečiće, gdje inače provode veći dio ljeta. Pretpostavljao sam da će njih četvero dijeliti sobu, a ja u drugoj, ali na moje zaprepaštenje, nije tako ispalo.

  • Haris i Melina su bili u posebnom dijelu hotela, dok smo ja i djeca bili u drugom dijelu. Tijekom cijelog našeg boravka ostao sam u istoj sobi kao i djeca, brinući se o njihovoj dobrobiti buđenjem ih za doručak, pratnjom na plažu i laganim večernjim šetnjama. Bivša Džinovićeva dadilja prisjeća se svoje uloge, ističući svoju predanost Melininoj udobnosti tako što je prva ustala kako bi osigurala prvo mjesto uz bazen, jer Melina radije nije išla s djecom na plažu.

Haris, kojeg sam srela u nekoliko navrata, bio je sklon humoru i često bi se raspitivao o dječijoj pažljivosti i mojoj sposobnosti da njima upravljam. Melina je, s druge strane, izrazila nezadovoljstvo mojim modnim odabirom i čak predložila da me prati u kupovini kako bih nabavila konvencionalniju odjeću. Međutim, s obzirom na to da stalno trčim s djecom i da preferiram ležernu odjeću, pristojno sam odbio njezinu ponudu.

 

Umjesto da koristi praonicu, inzistirala je da ja osobno operem cijelu njezinu garderobu, što je uključivalo i osjetljive predmete poput gaćica i donjeg rublja. Upravo u tom trenutku počeo sam razmišljati o ostavci. Stalno je zahtijevala moju pomoć za svaku sitnicu, što me je dovelo do spoznaje da joj nije potreban samo njegovatelj, već osobni pomoćnik koji će udovoljiti svakom njezinom hiru. Čak je otišla toliko daleko da je doviknula “Alo!” i izričito navodeći da Melina nije bila zahvalan poslodavac.

Prije našeg odlaska u Crnu Goru, Melina je naglasila koliko je važno da mi telefon uvijek bude dostupan, čak i u roamingu. Uvjeravala me da će pokriti telefonski račun. No, po našem povratku u Beograd, jednostavno je izjavila: “Nemam nikakve veze s tim”, ostavljajući na meni teret od gotovo jedne trećine mjesečne plaće za troškove mobitela. Slijedom tih okolnosti donio sam odluku o prekidu suradnje s njima, ispričao je bivši njegovatelj Đine i Kana za spomenuti medij.

Preporučujemo