Čini se da romantični život bivše supruge Gorana Ivaniševića napreduje dok provodi vreme sa šarmantnim gospodinom. Tanja Dragović je opet dospjela na naslovnice kada se saznalo da je bivši muž tuži zbog imovine. Trener Novaka Đokovića, Ivanišević, nedavno je ponovo zaokupio pažnju javnosti vestima o burnoj vezi sa Tatjanom Dragović, njegovom bivšom suprugom. Ivanišević i Dragović dijele dvoje djece, Amber Mariju i Emanuela. Prethodno su se u medijima pojavili izvještaji o Ivaniševićevoj tužbi protiv njegove kćerke i bivše supruge, što je izazvalo burne reakcije.

Nacional navodi da je Ivanišević pokrenuo brojne sudske postupke protiv svoje bivše supruge. Nadalje, tužio je svoju kćerku, koja trenutno povlači pravo na polovinu raskošnog stana koji joj je poklonila Tatjana Dragović. Uprkos upornoj pažnji medija na njihovu burnu dinamiku, Tatjana utjehu pronalazi u svom dugogodišnjem partneru Vlahi Arbuliću. Iako se najnovije vijesti i dalje fokusiraju na njihovu zategnutu vezu, Tatjana ostaje vjera u Arbulićevu nepokolebljivu naklonost i ohrabrenje.

Prvi susret muzičara i Tatjane dogodio se u obližnjoj teretani. Svoju romantičnu vezu ozvaničili su godinu dana nakon što je Tatjanin razvod okončan. Njihova ćerka Luce rodila se ubrzo nakon što su postali zvanični par. Instagram se može pohvaliti mnoštvom upečatljivih slika ovog dvojca. Vrijedi napomenuti da je Tatjana od Vlaha dvanaest godina starija od svog partnera. Iako je Vlaho u trenutku njihovog upoznavanja još bio student, ova starosna razlika nije omela napredak njihove veze.

Story.hr je nedavno intervjuirao Vlahu, hrvatskog muzičara koji se smatra jednim od najatraktivnijih parova u zemlji. Vlaho je u intervjuu govorio o svom roditeljskom iskustvu, objašnjavajući da on i njegov partner sebe opisuju kao brižne i čvrste. Vjeruju da je nježnost ključna, ali samo u kontekstu zdravih granica. Oni pridaju veliku važnost postavljanju ovih granica i smatraju da je u interesu svih da ih se pridržavaju.

Preporučujemo