Olja Bećković, proslavljena novinarka, voditeljka i autorka omiljene emisije Utisak nedelje, oduvek je bila zagonetna o svom romantičnom životu. Ranije je bila u braku sa Vladimirom Višnjićem, a imali su i dete po imenu Luka. Bećkovićeva je ispričala da se živo sjeća trenutka kada joj je Luka rođen u porodilištu, a ona mu se odmah obratila kao “najbliži prijatelj”. Bećković se danas ponosi Lukom, koji je imao samo šest godina kada je ostao bez oca.

Uprkos majčinom statusu i sopstvenom prezimenu, imao je duboku želju da utvrdi sopstveni identitet kao muškarac. Odbacio je ideju da ga ovi faktori definišu i krenuo je najtežim putem u potrazi za svojim ciljem. Međutim, vjerujem da je bio primoran na to. Iako je možda nepoznat svetu, bio je odlučan da ne bude priznat samo kao sin Olje Bećković.

Godine 1999. Vladina smrt je Olji , koja nije našla utehu, nanela veliku tugu. Odlučila je da se više nikada ne udaje i umjesto toga se posvetila svom djetetu i karijeri. Tokom ovog perioda, Olja je održavala izuzetnu ravnotežu između svojih ličnih i profesionalnih aktivnosti. To je postigla prva u privatnoj sferi, bez nadzora drugih.

Javnost je upoznala samo jednu fotografiju veselog para, snimljenu u vrijeme velikog iščekivanja dok su željno iščekivali dolazak prinove u svoju porodicu. Ova jedinstvena slika dočarava blistave osmehe para, a njen značaj leži u činjenici da je to jedini prikaz supruga poznate voditeljke. Fotografija je snimljena u Oljinoj poodmakloj trudnoći, a dok detalji njene veze sa Vladom ostaju obavijeni velom tajne, evidentno je da je on zauzimao posebno mesto u njenom srcu. Na žalost, Olja je ostala udovica u nepunih 35 godina. Nikada poslije se nije pominjao niejdan muškarac sa kojim je bila u vezi.  Uprkos ovom srceparajućem gubitku, postala je veoma cenjen domaćin i ponosna baka, pošto je dobila unuče od svog sina Luke.

Preporučujemo