Rođena u Beogradu 1995. godine, Milena Radulović je osnovnu školu provela kao članica dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Uz studij posvetila se treniranju latino i standardnih plesova, tenisu i plivanju. Nakon završenog školovanja u Četvrtoj beogradskoj gimnaziji, svoju strast prema glumi nastavila je upisivanjem Fakulteta dramskih umjetnosti u klasi profesorice Biljane Mašić. Pošto je 2017. diplomirala kao najbolja studentica u razredu, s impresivnom prosječnom ocjenom 9,46, Milenina predanost i talent bili su očiti. Tijekom svog akademskog putovanja sama je preuzela inicijativu da podučava ruski jezik, vještinu koja se pokazala neprocjenjivom u njezinim profesionalnim nastojanjima. Dok su skijanje i ronjenje među njezinim osobnim interesima, Milena priznaje da se njima nikad nije bavila s disciplinom potrebnom za profesionalni angažman. Vrijedi napomenuti da je Milenina majka, bivša profesionalna plivačica, nedavno nastupila na Svjetskom prvenstvu za veterane koje se održalo u Južnoj Africi.

Dok je još studirala, Milena je imala sreću da dobije svoju prvu televizijsku ulogu. U TV seriji “Jedne ljetne noći” redatelja Ivana Stefanovića, koja se emitirala na Prvoj TV 2015. godine, glumila je Lolu Branković. Ovaj projekt adaptacija je renomiranog romana “Bila je to jedna noć na Jadranu” Milice Jakovljević, poznatije pod pseudonimom Mir Jam. Uz talentirane mlade glumce poput Bojana Perića i Ivana Dudića, Milena je imala priliku raditi i s iskusnim kolegama među kojima su Zoran Cvijanović, Mina Lazarević, Igor Đorđević i drugi.

U septembru prošle godine Milena Radulović predstavila je svog novog partnera Ognjena Jankovića kada su zajedno bili u Palati pravde. Trenutno je Milena Radulović u privrženoj vezi s Ognjenom Jankovićem, redateljem koji je pruža nepokolebljivu podršku tijekom cijelog suđenja Miroslavu Miki Aleksiću. Ognjen Janković prepoznat je i kao član cijenjenog kolektiva “Beogradski sindikat”. Putovi su nam se ukrstili kroz predstavljanje Milana, jednog od mojih najbližih suputnika, koji, nažalost, više nije s nama, dajući dašak kinematografskog štiha našoj priči. Dogodilo se to unutar zidova njegovog lokala, bara čiji je vlasnik, gdje je izrazio želju da se upozna s oboje, kao da je predviđao romantičnu vezu. Ovaj je susret bio suđen, kako je Janković ranije otkrio novinarima. Uz Ognjenovu podršku, glumica je dala iskaz u postupku protiv Mike Aleksića. Taj sudski proces još uviejk traje. 

Osim po glazbenim doprinosima, pjevač “Beogradskog sindikata” u javnosti je poznat i kao bivši suprug voditeljice Bojane Janković s kojom je nedavno raskinuo brak. U 15-godišnjoj zajednici dobili su dvije kćeri koje trenutno imaju 15 i 11 godina. Dečko Milene Radulović tek je nedavno odlučio da javno progovori o njihovoj vezi. Jelena Helc, voditeljica emisije “As na jedanaest”, pohvalila ga je što je otvoreno podržao svoju dragu osobu. Kao odgovor, Ognjen je iznio svoje mišljenje rekavši: Privilegija je biti u njenom prisustvu i imati priliku pružiti joj i najmanju podršku. Moja uloga ima značaj u Mileninom osobnom životu, baš kao što je ona važna u mom. Ta je podrška duboko ukorijenjena u emocijama i dolazi ravno iz srca.

Skrećući pozornost na činjenicu da je Milenin narativ nadahnuo brojne mlade žene da se suoče s dugo čuvanim tajnama koje su godinama skrivale, iskreno je zamolio druge muškarce da mu pruže nepokolebljivu podršku i ohrabrenje. Novi partner Milene Radulović, Ognjen Janković, izrazio je molitve Bogu i puno nade u pozitivan ishod, istaknuvši kako vjeruje da će ovaj slučaj poslužiti kao ključni trenutak za nešto inovativno. Opće je poznato da je zanosna glumica dulje vrijeme gajila duboke osjećaje prema kolegi Radovanu Vujoviću. Iako su vezu prekinuli prije 2020. godine, uspjeli su održati srdačnu i prijateljsku vezu.

Preporučujemo