Mnogima omiljeni srpski voditelj imao je buran romantični život. Prvi brak Ognjena Amidžića sa Milicom Amidžić trajao je svega pet godina, a njih dvoje su tada bili u mladosti. Prema Ognjenovim riječima, nedostajala im je zrelost za tako veliku odgovornost, te su na kraju shvatili da su donijeli pogrešnu odluku. Ova spoznaja rezultirala je njihovim razdvajanjem, ali je bilo pozitivnih aspekata. Voditelj je na kraju otkrio sreću u vezi sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Po povratku u Srbiju, magnetična voditeljka Danijelu je proglasila za najzanimljiviju ženu na planeti. On je javno izrazio zahvalnost na njenoj odluci da napusti američku karijeru kako bi bio s njim i proslavio rođenje njihovog sina Matije. Međutim, njihova sreća je bila prolazna, a ranije prijateljska rastava prošlog ljeta dovela je do javnih spekulacija o stanju njihove veze. U intervjuima, manekenka je otkrila da je razvod doživjela kao oblik tuge. Nasuprot tome, um koji stoji iza “Amidji Showa” ostao je tih o tom pitanju, saopštavajući svoju perspektivu svojim postupcima umjesto riječima.

Nakon formalne izjave o njihovom razvodu, nekoliko mjeseci kasnije, stupio je u romantičnu vezu sa koleginicom Minom Naumović i sada čekaju dijete. Kako je ranije imao pozitivna iskustva sa brakom, pozvan je da govori kao gost u emisiji Sanje Marinković na temu braka. Međutim, na opšte iznenađenje, njegovi komentari su bili prilično zapanjujući. U razgovoru je pokrenuta i tema njegovog prvog braka, što je dodatno pojačalo razgovor.

Voditelj se pobrinuo da oda priznanje Ognjenovom prethodnom partneru dok je razgovarao o Ognjenovoj odluci da se oženi njom. Primjećeno je da je Ognjen odabrao brak s njom iz osjećaja obaveze, a ne iz osjećaja da je potpuno spreman za značajnu obavezu. Javnosti ostaje da se zapita da li je Ognjen imao istu perspektivu kada je stupio u drugi brak i da li je zaista spreman da se supružnici “u dobru ili u zlu” posveti do kraja života. On je svojoj partnerici odabranim riječima čestitao rođendan.

Preporučujemo