Goca Tržan je poznata kao jedna od najtemperantnijih pjevačica na estradi koja otovreno priča o svim temama. Lena, kći Goce Tržan, izuzetna je mlada djevojka koja posjeduje lijepe manire, kulturno ponašanje, ističe se u učenju i prijateljstvu. Goca i njen suprug Radomir Raša Novaković zaslužni su što je Lena izrasla u divnu osobu kakva je danas. Kad je Lena imala samo pet ili šest godina, Goca se udala za Rašu a njihov se trud očito isplatio u odgoju tako izvanrednog djeteta.

Unatoč raznim osobinama vrijednim divljenja i težnji da bude uzorna osoba, Lena Marinković ponekad pokazuje tipično tinejdžersko ponašanje zbog čega njezina majka povremeno doživljava glavobolje od ponosa.Goca je o ovoj temi često razgovarala s medijima, izražavajući želju da njen nasljednik prevaziđe ovu fazu kako bi mogli redovno komunicirati, grliti se i dijeliti ljubav, što joj povremeno nedostaje.


Kako dani prolaze, mnogi su primijetili da kćer Goce Tržan prolazi kroz tipične fizičke promjene kakve doživljavaju tinejdžerice. To je normalna pojava i ona se ne razlikuje od drugih djevojaka njezinih godina.Kako godine prolaze, njezina ljepota kao da se samo pojačava. Sve više sliči poznatoj pop zvijezdi kojoj je nedavno odala počast i s njom pozirala za javnost. Obično se Lena suzdržava od sudjelovanja u takvim aktivnostima. Ostaje misterija kako ju je Goca ovog puta uspjela ubijediti da učestvuje. Ipak, pokazalo se dobro što je to učinila jer se danima nakon toga nije moglo prestati pričati o Leninoj staloženosti, postojanosti, šarmu, a ponajviše o njezinoj fizičkoj privlačnosti.


Pjevačicina nasljednica  bila je našminkana i dotjerana, pozirajući poput profesionalnog modela, što je razveselilo ne samo pjevačicu, već i sve prisutne. Dobivene fotografije su zaista izuzetne, sigurno će osigurati mjesto u obiteljskom albumu kao remek-djelo.

Preporučujemo