Nekada je bila jedna od najomiljenijih voditeljki a danas rijetko imamo priliku da je vidimo u javnosti. Dom Branke Nevistić česta je tema razgovora i pisanih rasprava. To i ne čudi, s obzirom da je prethodni stanar vješto osmislio idealan životni prostor u glavnom gradu Srbije.Smještena u ekskluzivnoj četvrti grada, vila je pomno dizajnirana sa svakim elementom pažljivo postavljenim i prožetim značajem. Pristup ovoj cijenjenoj lokaciji nije dopušten svima. Kako bi se održala privatnost unutar ograđenog prostora, implementirana je živica i sofisticirani sigurnosni sustav. Ove mjere su poduzete kako bi se osiguralo da neovlaštene osobe ne mogu promatrati intimnu okolinu.

Branka rijetko kada na Instagramu objavljuje slike svog doma, ali povremeno svoje pratitelje razveseli djelićima iz svog prebivališta. Srbija je mjesto gdje Branka provodi najviše vremena dok je kod kuće. Jedno od najvećih veselja su joj bliski prijatelji, no najposebniji gost je njezin sin Luka Lavrnić. Luku su joj rodili i umirovljeni košarkaš Momčilo Lavrnić, koji je danas u braku s pjevačicom Anom Stanić. Uz pomoć društvenih mreža javnost sada može steći uvid u očaravajuću energiju i toplinu doma Branke Nevistić kroz podijeljene fotografije. Ukusan i razuman dekor odiše luksuzom na svakom koraku, jasno dajući do znanja da se u njegovom dizajnu nije štedjelo.

Svaki predmet posjeduje jedinstveni narativ, dobiven na jednom od putovanja i posjeduje sentimentalnu i materijalnu vrijednost. Izuzimajući bilo kakve dekorativne elemente i sitnice, vidljivo je da je stan Branke Nevistić Grujić i Branislava Grujića prostran i dobro osvijetljen. Osvijetljenost prostora pojačana je kombinacijom prozora od poda do stropa i namještaja u bež-bijeloj nijansi.

Po cijelom prostoru pažljivo su raspoređeni ukrasni jastuci koji nisu samo estetski dopadljivi nego i udobni. Pozornost javnosti posebno su privukli vrtni namještaj smješten na terasi i prostrano dvorište u kojem Branka uzgaja razno cvijeće.

Preporučujemo