Katarina Grujić nalazi veliku radost u braku s nogometašem Markom Gobeljom. Njihova kći Katja je u srcu njihovog svijeta, a pjevačica često izražava zahvalnost na njezinim blagoslovima. Sada uživa u mirnom i stabilnom životu, ali prije braka njen ljubavni život bio je buran i kaotičan. Povezivali su ej sa mnogim poznatim muškarcima a ona je o nekim vezama govorila i javno.

Dotična pjevačica je nakon povratka s Jahorine osjetila jake bolove u predjelu želuca i bubrega, što je na kraju dovelo do raskida njene prijašnje veze prije nego je upoznala svog sadašnjeg muža. Nakon što su je medicinski stručnjaci obavijestili da je njezino zdravstveno stanje stabilno, ustrajala je u svojim nastupima sve dok na kraju nije hospitalizirana. Dijagnoza je bila alarmantna – bubreg joj je bio na rubu otkaza.

U slučaju da je potrebna transplantacija bubrega, njezina je obitelj bila spremna donirati vlastiti. Međutim, njezin tadašnji dečko nije bio simpatičan i čak ju je napustio usred njezine najteže bitke. Čim se nije pojavio u bolnici, činilo mi se kao da su sve moje emocije nestale u zrak.

 

Bilo je kao da je netko pritisnuo prekidač i ljubav koju sam osjećala naglo se isključila. Očekivala sam da će biti tik uz mene, držati me za ruku i pružati utjehu, umjesto da me napusti. Ipak, kako se kaže, “ono što te ne ubije ojača te”. Te su joj riječi bile toliko značajne da ih je čak dala tetovirati na ruku. Danas je sretna sa svojim mužem i kako kaže načla je svoju srodnu dušu i oboje uživaju u odrastanju njihve kćerkice.

Preporučujemo