Zvezde Granda, glazbeno reality natjecanje porijeklom iz Srbije, emitira se od 2004. godine na televiziji Pink. Emisija je 2014. godine počela da se emituje na Prvoj televiziji, ali se 2022. godine vratila u prvobitni dom na televiziji Pink. Emisiju vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković.Muzičko takmičenje je produkt Grand produkcije.

Stručni žiri  Zvezde Granda čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković. Osim toga, produkcijski žiri čine Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Saša Popović. Na naslovnoj fotografiji su Ana Bekuta i Marija Šerifović, koje na snimanje Zvezde Granda stižu u novim automobilima, a za početak ćemo pričati o njihovom dolasku.

Javnost je počela komentirati njihove automobile, a naslov članka odražava sentiment koji se pojavio. Mnogi su izrazili kritiku, sugerirajući da je neprimjereno razmetati se skupim automobilima dok drugi jedva spajaju kraj s krajem. Taj je osjećaj široko rasprostranjen među masama.

Marija Šerifović ponosna je vlasnica i vozačica BMW-a X5 M, luksuznog vozila koje košta preko 100.000 eura. Za to vrijeme njezina kolegica Ana vozi novu Škodu koja je cjenovno relativno pristupačnija, a nova joj cijena ide i do 30.000 eura. Pokazalo se da Ana ne pati od skupih auta iako ih sigurno može priuštiti . Kao što je već spomenuto, posebno se ističe jedan porotnik – Đorđe David. Vrijedi napomenuti da je kupio rabljenu 0pel Insigniju, čija je vrijednost procijenjena na oko 10.000 eura. U usporedbi sa svojim kolegama on je prilično skroman. S druge strane, Marija je iskazala svoj afinitet prema luksuznim automobilima, a neke će možda iznenaditi da je u prošlosti dva puta bila žrtva krađe.

Preporučujemo