Nije rijetkost da se djeca poznatih odluče potražiti bolji život van granica Srbije. Živeći američki san, Nataša Kojić, kći Dragana Kojića Kebe, izabrala je drugačiji put za sebe, prkoseći očekivanjima o uspješnoj glazbenoj karijeri u Srbiji. Umjesto toga, svoju je sreću potražila izvan granica svoje domovine. Posljednjih 14 godina Nataša Kojić Ameriku naziva svojim domom. Odvažila se na prestižno Sveučilište Berkeley kao primateljica stipendije i uspjela kao izvanredna studentica. Nakon završetka studija, Nataša je namjerno odlučila ostati u Americi, odluka koja se pokazala povoljnom jer njezina karijera i dalje raste.

 

Trenutno Nataša aktivno sudjeluje u stvaranju glazbenih skladbi za filmove i televizijske serije, u kojima se može uživati ​​u širokom spektru međunarodnih produkcija. Osim toga, nedavno je uspostavila partnerstvo s renomiranom streaming platformom “Netflix” i imala je priliku doprinijeti svojim glazbenim talentom filmskom projektu “Megan”, surađujući sa skladateljem Jonom Marfijem. Velika je znatiželja oko izgleda rezidencije Nataše Kojić i može li parirati raskoši domu njezina djetinjstva, obiteljskoj vili u Beogradu. Kao kćerka Dragana Kojića zvanog Keba, Nataša je prilično aktivna na društvenim mrežama, a svojim pratiteljima omogućuje uvid u njen privatni život putem zajedničkih fotografija. Prema njenim objavama vidljivo je da Kebina nasljednica neizmjerno uživa u vremenu provedenom u Sjedinjenim Američkim Državama. Suvremena estetika prožima cijeli stan, sa svakim elementom pomno izrađenim i prilagođenim. Svijetle nijanse zauzimaju središnje mjesto u spavaćoj sobi, gdje veliki bračni krevet privlači pozornost. Prostrana kupaonica ukrašena je raskošnim mramornim pločicama, podižući prostor u carstvo raskoši. Interijer ovog stana osvaja modernim namještajem u živim bojama koji prostoru ulijevaju energiju i vitalnost. Velikodušni prozori preplavljuju područje prirodnim svjetlom, naglašavajući svaki pomno ukrašen detalj.

 

Zbog papirologije koju čeka u Americi, Nataša Kojić već nekoliko godina ne može posjetiti Srbiju. Ipak, ove zime posjetili su je roditelji Olja i Dragan Kojić Keba. Nedugo nakon njihova posjeta, Nataša se oglasila na društvenim mrežama i ponosno podijelila kako uživa u druženju s roditeljima. O životu Nataše Kojić Taše, kćerke pjevača Dragana Kojića Kebe, malo je podataka jer se prije nekoliko godina preselila u Ameriku. Otkako je otišla iz Srbije, doživjela je značajne promjene, kako u svom izgledu, tako iu karijernim željama. Opće je poznato da je više od desetljeća posvetila etabliranju u glazbenoj industriji u Sjedinjenim Državama. U jednom je slučaju ispričala da je dobila stipendiju za Berklee, renomirani glazbeni koledž, što ju je navelo da ode u Sjevernu Ameriku, posebice u Los Angeles. Međutim, specifičnosti njezinog obrazovnog puta ostaju misterij, osim činjenice da ima diplomu prestižne bostonske institucije. U ranoj fazi svog vremena u Sjedinjenim Državama, često se pojavljivala na raznim platformama, čak je sudjelovala u reality televizijskom programu.

Taša, naša protagonistica, odlučila je sudjelovati u nadaleko popularnom TV showu “Millionaire Matchmaker”, koji se prikazuje u Kanadi i Americi. U ovoj emisiji agencija preuzima sve ostale aspekte, uključujući odabir kandidata i njihovo predstavljanje pred kamerama. Žiri tada bira najprikladnije partnere za bogate klijente koji su prezauzeti da bi sami pronašli ljubav. Upravo se tim procesom Taša našla u showu, željna da okuša sreću. No, naišla je na podsmijeh tročlane komisije koja ju je ismijavala zbog njezinih godina i izgleda. Prema medijskim izvješćima, Taša se više od desetljeća nije vraćala u Srbiju jer je bila tražitelj azila u Sjedinjenim Državama. Kad bi napustila zemlju, ne bi se mogla vratiti. Shodno tome, svoju obitelj može vidjeti samo kada je posjete. Osim toga, ljetos su naši mediji objavili da se Taša zbog papirologije izjasnila kao lezbijka.

Preporučujemo