Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić posvetio je sedam godina stvaranju filma “Čuvari formule”. Film je sinoć premijerno prikazan u Beogradu, a prisustvovao je veliki broj glumaca i pojedinaca iz Bjeline porodice. Bjela je posljednjih godina pokazao svoje umijeće kao režiser, a ne samo kao glumac. Veći broj filmova koji su izdati zadnjih nekoliko godina režisirao je upravo on.

Prilikom premijere filma, glumac Bjelogrlić je izneo svoja razmišljanja o Beogradu, uvažavajući njegov jedinstven karakter bez obzira na prošla iskustva. Spomenuo je i izazove putovanja kroz grad, posebno neobičan put koji vodi do njega koji uvijek označava početak putovanja. Uprkos tome što je tri mjeseca proveo u gradu, Bjelogrlić je smatrao da je to ostalo nepredvidivo, prkoseći njegovim nadama da će to postati rutina. Nasuprot tome, publika je bila oduševljena kada je videla njegovu suprugu Maju, koju od milja nazivaju „srpskom Monikom Beluči.

Bjela i njegova supruga Maja u braku su dugi niz godina. Međutim, Bjela nikada nije otkrio podatke o svojim prošlim romantičnim vezama. Radan Popović, poznati snimatelj koji je radio na mnogim domaćim filmovima i televizijskim emisijama, ispričao je da mu je Dragan Bjelogrlić u ranijim danima oteo djevojku. Tokom boravka u vojsci, Popović je patio od emocionalnog bola kada ga je njegova partnerka obavestila da prekidaju vezu. Tražeći utehu u Beogradu, ubrzo je otkrio da je Bjela pridobio njegovu bivšu partnerku i zapravo je zarobio.

Iako je u početku gajio ogorčenost prema Bjeli, Popović se na kraju popravio s njim i sada su u dobrim odnosima. Popović je jednom prilikom obelodanio ovu informaciju. Glavni glumac programa “Tajkun” Dragan Bjelogrlić rado se priseća zabavne anegdote koja se dogodila tokom njegove saradnje sa producentom emisije Popovićem. Bjelogrlić je u intervjuu za lokalne medije priznao da nije imao nikakvih saznanja o Popoviću prije njihovog susreta, koji je bio daleko od prijateljskog. Međutim, ova početna interakcija je na kraju rezultirala formiranjem dubokog prijateljstva koje je trajalo duži vremenski period.

Preporučujemo