Dobro je poznato da najbolji teniser na sviejtu Novak Đoković ima dva brata te da je on najstariji a Đorđe najmlađi. Srednji sin Dijane i Srđana je najanje eksponiran u javnosti. Prije nekoliko godina Marko Đoković je otišao iz Srbije i otkrio zadovoljstvo i spokoj u gradu Marbella. Ubrzo nakon što se preselio u Španjolsku, susreo je Leti Tesari, izvrsnu brazilsku dizajnericu koja je postala ljubav njegova života. Njihova je veza skladno cvjetala tijekom nekoliko godina.

Dugo se nagađalo da je drugorođeno dijete Dijane i Srđana Đokovića odlučilo napustiti rodni Beograd zbog srceparajućeg ljubavnog neuspjeha. Naime, bivša partnerica Marka Đokovića nanijela mu je duboke emotivne rane jer je s njom zamišljao graditi budućnost, no njihova je ljubav na kraju ipak posustala.

Prije nešto više od deset godina šokantno je otkriveno da su Marko Đoković i poznata glumica Dragana Mićalović uplovili u ljubavnu vezu. U početku su bili škrti o svojim osjećajima, no mediji su pomno pratili svaki njihov korak. Na kraju su se javili i priznali svoju ljubav, izrazivši oduševljenje što su zajedno.

Glumica Dragana Mićalović izrazila je zadovoljstvo i sreću u vezi s Markom, navodeći da su zajedno nekoliko mjeseci. Dodala je kako se nema što više dodati, jer njihova sreća govori sama za sebe.

U tom razdoblju mediji su bili preplavljeni brojnim njihovim zajedničkim fotografijama na javnim događanjima i crvenom tepihu, bez ikakve namjere da izmaknu pažnji fotoreportera.

 

Bivša ljubavna partnerica Marka Đokovića, Dragana, održava čvrstu vezu s cijelom obitelji Đoković, jer su je od samog početka srdačno prigrlili. Postojala je istinska nada da će Marko i Dragana svoju ljubav učvrstiti brakom, no nažalost taj se san nije ostvario.

  • Jedna značajna prepreka s kojom su se suočavali bila je stalna fizička razdvojenost. Marko je u potrazi za uspjehom u teniskom svijetu često putovao, dok je Draganina glumačka karijera ostala u Beogradu. Unatoč njihovim dubokim osjećajima jedno prema drugom, udaljenost je na kraju postala prevelika za podnijeti, što ih je navelo da donesu tešku odluku da prekinu svoju vezu u srpnju 2011.

Potvrđujući kraj dugogodišnje ljubavne veze, zanosna glumica izrazila je zadovoljstvo i sreću u trenutnom stanju samoće. Uvjerila je da, unatoč tome što je bila sama, nije bilo razočaranja ni očaja, jer je pronašla radost u životu i voljela trenutke provedene sa svojim bliskim društvom.

BIOGRAFIJA:

U početku je Dragana na svoj prvi casting došla u tajnosti, a svoj je uspjeh obitelji otkrila tek kad je osigurala ulogu. Međutim, njihov početni nedostatak entuzijazma prema profesiji koju je odabrala natjerao ih je da je obeshrabre i pokušaju promijeniti njezino mišljenje. Međutim, nakon što su shvatili njezinu iskrenu strast prema glumi, na kraju su je odlučili podržati.

U intervjuu, Dragana je izrazila koliko cijeni savjete i vodstvo svog oca, šogora i starije sestre, koji su joj dali pravi primjer kako se snalaziti u industriji. Naprotiv, njezina se postignuća često doživljavaju sa skepsom, jer mnogi smatraju da samo njihovim utjecajem osigurava uloge.

Ta pogrešna predodžba služi kao izvor motivacije za Draganu, tjerajući je da svojom predanošću i marljivim radom dokaže da nisu u pravu. Dragana je 2010. godine uplovila u vezu s Markom Đokovićem, mlađim bratom tenisača Novaka Đokovića. No, zbog Markovih čestih izbivanja iz Beograda, iduće su godine odlučili prekinuti vezu.

 

Još 2015. godine glumica je imala priliku glumiti u spotu za pjesmu grupe Magla “Ako ti je stalo”. Tijekom snimanja napravila je kontroverzan izbor da grudi prekrije rukama, što je izazvalo salvu komentara. Iako je izrazila žaljenje zbog te odluke, ponosi se svojom profesionalnošću na poslu. Mediji su je pokušali povezati u ljubavnoj vezi s frontmenom benda Vladanom, no ona je pojasnila da su samo prijatelji.

  • Kad je riječ o književnosti, Dragana duboko voli Čehova i često sanjari o tome kako bi se njezin život odvijao u nekom drugom razdoblju, crpeći inspiraciju iz njegovih djela. Gluma i glazba imaju neizmjerno značenje u njezinu životu jer bez njih ne može proživjeti dan. Kako bi održala svoje zdravlje i izgled, glumica se drži stroge dijete i redovito vježba.

U početku, kada se preselila u Beograd, uvelike se oslanjala na brzu hranu, što je dovelo do debljanja. Međutim, doživjela je iznenadni pad u svom blagostanju i borila se da postigne željenu težinu dulje vrijeme. Tada je prihvatila uravnoteženiji pristup prehrani, što je rezultiralo boljim zadovoljstvom i svojim zdravljem i izgledom.

Preporučujemo