Pjevačica Aleksandra Prijović Prija je napravila pravi bum u regionu pred kraj prošle godine kada je rasprodala uzastono po nekoliko večeri najveće dvorane u regionu. Nakon vjenčanja, Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović značajno su uložili kupovinom luksuznog imanja na Bežanijskoj kosi, kako prenose domaći mediji, za pozamašnu sumu od 500.000 eura.Sa svojim osobnim dodirom, Aleksandra i Filip uredili su obiteljski dom, pobrinuvši se da veći dio bude osmišljen kako bi poboljšao iskustvo njihovog nasljednika Aleksandra.

 

Zaštićena od pogleda javnosti čvrstim zidovima i metalnim vratima, njihova rezidencija odiše početnim daškom povučenosti. Međutim, iza ove fasade, pravo utočište obiteljskog blaženstva buja unutar granica njihovog prebivališta.

S dozom elegancije i oštrim okom za stil, Aleksandra i Filip ukusno su uredili svoje prebivalište u skladu s najaktualnijim dizajnerskim trendovima. Prostranost doma naglašena je obiljem ekspanzivnih prozora, omogućujući prirodnom svjetlu da preplavi svaki kutak.

Dekor stana pažljivo je usklađen, sa svijetlim namještajem i zidovima odabranim tako da se međusobno nadopunjuju, dok je cjelokupni dizajn ostao jednostavan i bez suvišnih detalja.

U krugu kuće nalaze se brojna velika ogledala, a Aleksandra posebno voli ono koje se nalazi u spavaćoj sobi, gdje trenutke često bilježi fotografijama.

  • Današnjih dana Aleksandra Prijović, mlada glazbena zvijezda, osvojila je publiku s tri uzastopna koncerta u Novom Sadu.

Za početak svog novosadskog koncerta napravila je hrabar modni odabir odjenuvši ekstravagantnu lila haljinu s prorezima sa svih strana. Kasnije se odlučila za spektakularno odijelo od trapera, koje je imalo paprenu cijenu od 15.000 eura. Ipak, pažnju je na koncertu ukrao crveni ansambl koji je plijenio pozornost.

Biografija:

Rođena 1995. u Somboru, Aleksandra Prijović je svoje formativne godine provela u Belom Manastiru, hrvatskom gradu. Glazbeni talent, koji je obiteljski, naslijedila je od bake i majke Borke, obje vrsnih pjevačica. Već u mladosti iskazivala je svoje pjevačke sposobnosti na raznim nastupima i druženjima. S nepunih 13 godina snimila je svoje debitantske pjesme “Majko” i “Boli svaka tvoja reč” pod vodstvom Produkcijske kuće “Mega Sound”.

  • S navršenih 14 godina Aleksandra je već počela nastupati na svadbama i drugim svečanim događanjima. Dok se trudila izbjegavati barove, nakratko je zapjevala u lokalu Zorice Marković. Kao priznanje za njezino glazbeno bavljenje, srednja joj je škola omogućila neredovito pohađanje nastave i polaganje ispita iz određenih predmeta.

Od svog debija u glazbenoj industriji, Aleksandra Prijović uspjela je osvojiti domaće i regionalne medije. Objavljeni su brojni članci koji se bave njezinim osobnim životom. Prema pisanju tabloida, šuškalo se o ljubavnoj vezi između pjevačice i Amara Jašarspahića, iako niti jedan od njih nije potvrdio niti demantirao nagađanja.

Aleksandra je otvoreno priznala da ovakva situacija ima i svojih prednosti jer ih drži u centru pažnje. No, 2013. godine uplovila je u ozbiljnu vezu s kolegom Ljubomirom Perućicom. Njezina ga je obitelj jako cijenila, no nažalost, njihovoj je vezi nakon dvije godine došao kraj. Početkom 2016. kružile su priče da je u vezi s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene.

No, kasnije se otkrilo da je zapravo hodao s njezinim posinkom Filipom. Zanimljivo, putevi su im se prvi put susreli na zabavi koju je organizirao Viktor. Njihovo javno pojavljivanje u paru dogodilo se na svadbi Slađe Vujičić, pjevačice grupe Allegro. Brzo su kružile vijesti o Aleksandrinoj trudnoći, ali i tvrdnje da Lepa Brena ne odobrava vezu i da je par raskinuo. Međutim, pjevačica je te glasine oštro demantirala. Aleksandra i Filip su 2016. godine započeli zajednički život na Voždovcu, a nedugo zatim su se i vjerili.

Njihovo ekstravagantno vjenčanje u lipnju 2018. bilo je medijski popraćeno i danima ostalo tema razgovora. Kumovi su im bili Aco Pejović i košarkaš Miloš Teodosić, a na popisu uzvanika osim bliskih prijatelja i obitelji bile su brojne poznate ličnosti. Nakon vjenčanja uživali su na medenom mjesecu u obiteljskoj vili u Monte Carlu, a zatim su s Brenom i Bobom Živojinović krstarenjem Jadranom završili odmor na Jamajci.

Ubrzo nakon toga, tabloidi su objavili informaciju da je pjevačica u drugom stanju. Aleksandra je potvrdila ovu vijest, ali nije željela iznositi više detalja. U ožujku 2019. par je dobio sina Aleksandra. Vidljivo je, u odnosu na dosadašnji izgled, da se Aleksandra podvrgnula zahvatima povećanja usana i grudi silikonskim implantatima, podebljala obrve i udebljala gubitak.

Preporučujemo