Dragana Mirković ima  većorganizirana dva nastupa u Beogradu, a dogovori su u tijeku. Uz to, nedavno je krenuo show “Rame uz rame s Draganom” u kojem se 14 talentiranih plesača natječe za vrijednu nagradu od milijun dinara i priliku da nastupe na njezinom završnom nastupu u “Štark areni”. Nema sumnje da je ona jedna od najpopularnijih folk pjevačica u regiji.

Unatoč Draganinoj dugogodišnjoj prisutnosti u estradnoj industriji, pred kamerama su prvi put debitirali njezini roditelji. Kako kaže Jelica, Draganina majka, njenoj kćerki ime je dao kum. Jelica se prisjetila i nekih događaja iz Draganinih ranih godina provedenih u selu Kasidol u blizini Požarevca. Nakon iščašenja kuka, morala sam je transportirati u Institut za majku i dijete u Beogradu radi snimanja. Nosim svoju kćer na leđima do naše kuće, mokru od znoja i mokre kose, a da uopće ne uzmem vremena za jelo. Bila je teško dijete, puna života koji se ne može do kraja opisati.

S nepunih 15 godina izdala je svoj početni album pod nazivom “Imam nemirnog dečka”. Nakon školovanja otišla je ravno u studio. Jelica napominje da Dragana tijekom snimanja u Beogradu nije izlazila iz hotelske sobe, već je vrijeme radije kratila vezom goblena. Obožavatelji su joj slali bezbrojna pisma, od kojih su neka bila pokloni u novcu ili zlatu, otkrili su roditelji Dragane Mirković. Dragana je u emisiji priznala da je njen otac bio strog roditelj, što je potvrdio i gospodin Predrag Mirković. Vrijedi napomenuti da Dragana ima sestru Dušicu.

U pitanju su djeca ženskog spola. Morao sam krenuti na put iz Njemačke jer su još bili mladi i trebalo im je vodstvo. Moja je uloga bila usmjeriti ih prema pozitivnom smjeru života. Činilo se da je sve u redu i da se ništa značajno nije dogodilo. Možda su pojedinci bili svjesni da sam s njom, što ih je navelo da se suzdrže od bilo kakvih nepoželjnih radnji. Dok je bila u našoj prisutnosti, nije pokazivala veliku emocionalnu uznemirenost. Međutim, kasnije sam saznao da je plakala u Beogradu kada ju je netko gađao nekim predmetom. Bilo je potpuno neopravdano i nepravedno da joj se takva pojava dogodi. To je duboko utjecalo na nju, kao i na sve nas. Ovo je z amedije rekao Draganin otac.

Preporučujemo