Glumice Nela Mihailović i Nataša Ninković bile su cimerice dok nisu izmijenile bračne zavjete. U mladim godinama Nela Mihailović i Nataša Ninković uslikane su zajedno kao nerazdvojne drugarice . Na fotografiji je zabilježen njihov zajednički život, te godina kada su se obje vjenčale.

Tijekom studija Nela Mihailović i Nataša Ninković bile su cimerice, no sada obje žive željene živote. Malo je poznato da se iste godine Nataša vjenčala s Nenadom Šarencem, dok je Nela zavjete izmijenila s Vladimirom Petričevićem. Kao po dogovoru drugarice su u isto vrijeme stale na ludi kamen. I dan danas nevjerojatno fizički sliče jedna drugoj, ali u mlađim godinama bile su gotovo nerazlučive, poput sestara. Zbog toga su redatelji oklijevali hoće li ih angažirati zajedno u televizijskim serijama ili filmovima.

Nela se prisjetila kako su ona i njezina prijateljica  bile u suživotu od treće godine fakulteta do vjenčanja, a to se dogodilo na istoj godini. Spomenula je da su njih dvije zajedno krenuli na put, a također je napomenula da su obje u to vrijeme imali kratku kosu.

Nela je napomenula da ona i Nataša Ninković imaju neke fizičke sličnosti zbog crne boje i punih usana. Iako je to možda zajednička osobina, inače se prilično razlikuju jedna od druge. Nela se prisjetila njihovog prijema na Akademiju kod profesora Vlade, a u to su vrijeme obje imali jako kratke kose. Nela je iz Valjeva, dok je Nataša iz Trebinja. Sličnost glumica tijekom studentskih godina vidljiva je na fotografiji. Obje su danas uspješne glumice i imaju ispunjene privatne živote kao supruge i majke.

Preporučujemo