Mudri ljudi često kažu da je sreća tema o kojoj se više priča nego se govori, a Jelena Gavrilović nije iznimka. Unatoč tome, opće je poznato da je pronašla radost u svom romantičnom životu. Zanosna glumica danas je zaručena za šarmantnog biznismena s kojim je već niz godina u zadovoljnoj vezi, a njezina ljubavna priča cvate poput ruža u njezinu vrtu.

Javni istupi za njih nisu norma, a svoju prisutnost potvrđuju tek povremenim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama kojih je malo. Dok je krajem prošle godine sudila na glazbenom natjecanju “Nikad nije kasno”, Jelena se raspitala bi li neki sudionik bio voljan nastupiti na njezinim nadolazećim svadbama, napomenuvši da se taj dan ubrzano približava. Iako svadba tek predstoji, zaruke su u tijeku – prvi korak je napravljen. Na Instagramu je pokazala svoj prsten i objavila da je rekla “da”. Zavirili smo i u raskošan stan u Beogradu, smješten na vodi, koji dijeli s partnerom. Nevjerojatno je privlačan i uspješan, a njegovo ime sada je javno poznato – to je Dario. Međutim, ovo je opseg informacija dostupnih u ovom trenutku.


Prema glumici, najjači oblik ljubavi je onaj koji se razvija postupno s vremenom. “Pokorili smo jedno drugo”, izjavila je. S obzirom da se zajednički život često smatra probnim rokom za brak, čini se da je ovaj par premašio očekivanja. Nakon pet godina zajedničkog života, spremni su napraviti sljedeći korak i vjenčati se. Planinarenje je jedna od mnogih stvari koje ovaj mladi par rado radi zajedno, što dokazuje i fotografija koju je Jelena objavila pored Rtnja.


Osjećam veliko zadovoljstvo i zahvalnost što imam suputnika s kojim mogu svladati izazove. Naše zajedničke rutine za mene su izvor radosti i utjehe. Ne postoji ništa izvrsnije nego imati nekoga posebnog uz sebe, sudjelujući na putovanju života. U drugom slučaju, na Instagramu je otkrila da ga obožava iako su različiti jedno od drugog. Često se kaže da su razlike ono što vezu čini privlačnom, s čime bi se većina složila. Očigledno je da je Dario idealan partner za nju, ali moraju planirati da se sretnu i zajedno krenu na put. Još nije poznat tačan datum svadbe ali će ona vjerovatno  biti održana uskoro.

Preporučujemo