Dragana Mirković, poznata umetnica narodne muzike, iznela je informacije u vezi sa produkcijom filma “Slatko od snova”. Tokom jedne epizode emisije Divan, Dragana Mirković, popularna folk poznata ličnost, govorila je kako o svojim nastupima uživo, tako i o procesu produkcije svog filma “Slatko od snova”. Na pitanje o iskustvu rada sa tako talentovanom glumačkom postavom, Mirkovićeva je izrazila divljenje njima.

Proslavljena pevačica je izrazila zahvalnost što je imala priliku da nastupi uz neke od najpoznatijih ličnosti kao što su Bata Živojinović, Manda, Branka Katić i Zoran Cvijanović. S ljubavlju se prisjećala filma, navodeći da je privilegiju raditi sa tako talentovanom glumačkom postavom. Pevačica je čak napomenula da je do danas, kada vidi Branku Katić, ista osoba sa kojom je radila na snimanju. Međutim, sjećanje na snimanje za nju je gorko-slatko jer je njen prijatelj i menadžer, koji ju je uvjerio da preuzme ulogu, preminuo dok su snimali.

Ova tragedija se dogodila u rasponu od tri dana, ostavivši je razorenu i nesposobnu da nastavi svoj posao. Pevačica je otkrila da je prvi put doživjela gubitak nekoga tko joj je blizak. U određenom periodu Dragana se suočila sa teškim trenutkom u kojem je razmišljala da odustane od pevanja zbog tuge i tuge što je prvi put izgubila nekog bliskog. Međutim, uz pomoć Mande, izdržala je i nastavila raditi na filmu sve dok nije završen.

Prema Draganinim riječima, Mandino ohrabrenje i podsjećanje da mu duguje da završi projekat odigralo je značajnu ulogu u njenoj motivaciji da nastavi. Naime, u narednom periodu Dragana će da održi dva koncerta u beogradskoj Areni, koje je rasprodala u rekordnom roku.

Preporučujemo