Prija je izvršila značajan uticaj u regionu, s lakoćom rasprodavajući koncerte i privlačeći pažnju medija. Trenutno važi za najuspješniju mladu pjevačicu širom regiona. Uprkos tome što se etablirala kao uspešan muzičar, romantična veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bila je predmet stalnih ispitivanja i kontroverzi. Njihovi životi su već duže vrijeme izloženi oku javnosti, a dok je Prijović zavrijedio divljenje i komplimente od uticajnih ličnosti u muzičkoj industriji, drugi imaju različita mišljenja o njihovoj vezi. Par je u braku od 2018. godine, a njihova ljubav kulminirala je rođenjem sina Aleksandra. Mlada pevačica se od početka njihovog udvaranja bez problema asimilirala u porodicu Živojinović i pohvalno govorila o njima.
Jedan od najdražih trenutaka sa njihova tri koncerta u Areni bio je kada se Lepa Brena pridružila Priji na bini. Čvrsto su se zagrlili i pustili suze radosnice. Filip Živojinović je jedinstvena ličnost u svojoj porodici. Dok je njegov otac Slobodan Boba Živojinović poznati teniser, a maćeha poznata pevačica Lepa Brena, Filipova majka Zorica Nakić i njena sestra Iva su manje prepoznate. Filip je osnovno obrazovanje stekao pre pohađanja Britanske međunarodne škole u Beogradu, gde je i diplomirao. Školovanje je nastavio na Univerzitetu Rice u Hjustonu, gdje je stekao diplomu iz psihologije i sportskog menadžmenta. Živojinović je nakon akademske karijere radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Filip se od malih nogu zanima za tenis i posvetio se usavršavanju svojih vještina. Njegov trud se isplatio kada je 2003. osvojio juniorsko prvenstvo Srbije i Crne Gore.
Uprkos uspehu, Filip je odlučio da ne nastavi profesionalnu tenisku karijeru. Po povratku u Srbiju osnovao je restoran u Beogradu, koji i danas vodi. Trenutno je njegov primarni fokus na muzičkoj karijeri. Kao omaž svojoj voljenoj ženi, komponovao je najomiljenije pesme sa Prijinog poslednjeg albuma. Uprkos tome što je cijeli život bio pod nadzorom javnosti, on nastoji održati privatni život i suzdržava se od otkrivanja svojih ličnih stvari javnosti. Rijetko posjećuje društvene događaje u gradu, radije daje prioritet svojim profesionalnim i porodičnim obavezama. Uprkos svom užurbanom rasporedu, on je preduzimljiva osoba koja je predvodila brojne projekte, uključujući osnivanje svog restorana u Beogradu, kao i bavljenje muzičkom i filmskom produkcijom.
Pored toga, pružio je podršku Lepi Breni u lansiranju njene linije čarapa. Brena održava čvrstu vezu sa porodicom Živojinović i redovno večera sa Filipovom majkom, pružajući joj podršku na razne načine. Ipak, Filipov najbliži odnos je sa mlađom sestrom Ivom, koja je Zoričino dete iz drugog braka sa riječkim košarkašem Nakićem. Njihova veza je neraskidiva i prioritet im je da provode vrijeme zajedno. Ne samo da dijele duboku ličnu vezu, već se i dobro nadopunjuju u svojim profesionalnim aktivnostima. Na primjer, Iva je radila kao kostimograf za jedan od filmova svog brata.
Preporučujemo