Nakon raskida braka s Danicom Ristovski, glumac Lazar Ristovski ponovo je pronašao sreću s kolegicom Anicom Lazić, koja je od njega mlađa 39 godina. Kako pišu domaći mediji, Anica se preselila u luksuzni apartman u Beogradu, koji se nalazi na samoj obali. Osim toga, glumac posjeduje i luksuznu vilu na Gardošu u Zemunu, koja se može pohvaliti bazenom na terasi. Neosporno je da Anica uživa na ovom mjestu uz slavnog glumca.

Ristovski je netko tko cijeni svoju privatnost i ne dijeli često sa svojim pratiteljima djeliće iz osobnog života. Međutim, u jednom je slučaju odlučio prekinuti taj obrazac. Kad god bi imao pauzu od pretrpanog rasporeda, glumac bi se povukao u svoje malo utočište, daleko od gradske vreve. Ovaj trenutak vedrine ovjekovječio je fotografijom i uz pozdrav s bazena podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu. Nadalje, na snimci je ponosno pokazao svoju zategnutu tjelesnu građu.

Glumac je uz fotografiju napisao “I kralj ima dušu…u svojoj kući na Gardošu”. Vrijedi napomenuti da je Lazar Ristovski nedavno raskinuo 42 godine dug brak sa suprugom Danicom. Izjavili su da je primarni razlog rastave nedostatak emocionalne povezanosti. Godine 1980. udružili su se u braku i dobili dva sina. Petar je sada filmski producent i redatelj, a Jovan je diplomirani ekonomist. Stariji od dvojice sinova u braku je s glumicom Teodorom Ristovski, a mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

Preporučujemo