Uobičajeno je da javne ličnosti izbegavaju da razgovaraju o neuspesima u ličnom ili profesionalnom životu, ali pevačica Tanja Banjanin se ne plaši da otvoreno govori o svojim borbama. Uprkos tome što je doživjela dva izazovna razvoda koji su joj ostavili osjećaj ljutnje, ona iskreno dijeli svoja iskustva. Nedavno je njena kćerka podijelila radosnu vijest.

Pevačica u 54. godini ima dvoje dece na koje je ponosna – ćerku Stašu i sina Novaka. Nedavno ju je razveselila vijest da je njen sin završio fakultet, čime je postao njen zakoniti nasljednik. Tanja Banjanin ceni vreme provedeno sa decom, ali se suočila sa nesrećom u carstvu ljubavi. Njen prvi brak se naglo prekinuo kada ju je muž ostavio zbog druge žene samo dva mjeseca nakon rođenja njihove ćerke, što je doživjelo duboki emocionalni kolaps.

Banjanin je priznala da se nakon razvoda osjećala slomljena i fizički i psihički. “Moja ćerka je imala samo dva meseca, a muž mi je rekao da je zaljubljen u drugu. Trebalo mi je više od godinu dana da izađem iz krize”, rekla je ona. Banjanin je potom sa drugim mužem dobila sina Novaka, ali je i taj brak okončan razvodom. “Naš odnos je bio buran i pun napetosti.

Nedostajalo je obostrane naklonosti i povjerenja. Kap koja je prelila čašu je bila kada smo prisustvovali vjenčanju jednog od mojih kolega iz benda, a moj muž je odbio da me prati. Činilo se da uvijek postoji nešto to mu nije odgovaralo, da li muzika, društvo, vremenske prilike.Pjevačica koja je 2018. otpuštena s posla bila je iskrena kada je izjavila da se nešto u njoj slomilo.Pripovijedala je kako ona i njena porodica morao da izdrži tri meseca života bez primanja, preživljavajući od 0 dinara. Ipak, danas su stvari drugačije nego što su bile tada, ali ona nema problem da otvoreno priča o tome.

Preporučujemo