Izgubiti voljenu osobu nikad nije lako i rane nikad ne prođu, ali život ide i dalje i moramo naći način da prihvatimo smrt i olakšamo sebi i drugima oko nas. U slučaju poznatih osoba, to je malo teže jer te osobe stalno provlače po medijima. Pjevači i pjevačice se stalno sa svojim pjesmama pojavljuju po radiju i ako ih izgubimo, ta pjesma koju čujemo nas može pogoditi, a to je sigurno još gore njihovim voljenima koji su ostali među nama.

 

Džej Ramadanovski je jedan od tih koji su iza sebe ostavili porodicu koja bi sve dala da je on još uvijek među živima. Ovaj narodnjački pjevač je iza sebe ostavio karijeru punu blistavih hitova i emotivnih pjesama, a također se ostvario i kao otac, a njegova kćerka sada izgleda širi lozu.

 

Marija Ramadanovski je njegova kćerka i nedavno je bila na premijeri filma o Džeju gdje pokazuju kakav je to umjetnik bio. Iako je imala neke zamjerke na to kako su prikazali njenog pokojnog oca, sve u svemu, bila je zadovoljna. Fanovi Džeja su bili oduševljeni kad su primjetili Marijin stomačić, pogotovo kasnije na fotografijama koje je okačila njena baka i gdje se jasno vidi da čeka kćerku.

 

Tu je informaciju otkrila baka rekavši da čeka unuku i mnogima je drago što je Džej iza sebe ostavio divnu porodicu. Marija je otkrila da Džej nikad nije svoju muziku pravio radi slave, nego radi ljubavi prema muzici. Otkrila je da je on vjerovao da će slava doći sama od sebe vremenom.

Preporučujemo