Branislav Lečić je renomirani srpski glumac i redatelj na polju kazališta, filma i televizije. Trenutno živi i radi u Beogradu, ima bogatu obiteljsku povijest koja je ukorijenjena u različitim dijelovima Srbije. Njegov djed po ocu Ivan doselio se iz Kosjerića u Valjevo, gdje se afirmirao kao vješti kovač.

 

U Valjevu je rođen Lečićev otac Aleksandar, a majka Živana porijeklom je sa Cera. Tijekom djetinjstva Branislav je dosta vremena provodio na Ceru, čuvajući stoku i uživajući u društvu prijatelja. Međutim, iskusio je poteškoće zbog odsutnosti brata, zbog čega je svoje povjerenje poklonio prijateljima koji su se na kraju pokazali nepoštenima. Lečić je smatran i velikim zavodnikom i ima buran ljubavni život.

 

Na nedavno održanoj premijeri filma o Duletu Saviću, Branislav Lečić pojavio se uz misterioznu plavušu, što je odmah potaknulo nagađanja o njegovim ljubavnim aferama. Unatoč saznanjima o četverogodišnjoj vezi Branislava Lečića s više od dvadeset godina mlađom Jelenom, izgled njegove prve supruge mnogi su zaboravili.

Nakon trinaest godina dugog prvog braka, glumac je blagoslovljen rođenjem Ivana i Ane, što je potvrda neizmjerne ljubavi koju su dijelili. Ivana Vujadinović, bivša supruga Branislava Lečića, nikada nije bila sklona medijskoj pažnji te je radila karijeru stjuardese. Mediji su objavili da je njihovom razvodu prethodila njezina nevjera, jer se zaljubila u kolegu, s kojim je na kraju dobila tri kćeri.

 

Jednom se prigodom proslavljeni kazališni glumac osvrnuo na izazovnu fazu i bolnu rastavu, istaknuvši da ga je čin nevjere pogodio dublje od čina izdaje. Unatoč izdaji moje voljene žene, koja je nekoć bila kraljica mog života i donijela mi trinaest godina sreće i dvoje prekrasne djece, još uvijek imam povjerenje u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće. Pitanje o kojem se radi proteže se dalje od obične prijevare. U intervjuu za magazin “Fame” rekao je da ona ne samo da ga je izdala, već i potkopala temelje našeg zajedničkog nastojanja poznatog kao obitelj.

 

Preporučujemo