Novac zaista kvari ljude i to se može vidjeti u raznim slučajevima. Porodice su se raspale zbog novčanih prilika i neprilika u životu, a to nikad nije riješeno kako treba i nekad čak zna da eskalira i dovede do tragedije. Ako pratite događaje na našim prostorima, sigurno ste čuli za tragičnu vijest iz Doboja koja je šokirala region i mnogi još uvijek ne mogu da se oporave od ovog saznanja.

 

Radi se o krvoločnom ubistvu 46-godišnjeg čovjeka, a ono što je mnoge šokiralo je to što ga je ubila njegova trinaest godina mlađa supruga uz pomoć kćerke i ljubavnika. Ovakve stvari čujemo često u vijestima iz svijeta i jako je šokantno kad se desi kod nas, pa nas podsjeti da su ljudska bića brutalna svuda.

 

Ovaj čovjek je u Doboju imao jako uspješnu firmu za iznajmljivanje automobila i vjeruje se da su ga zato i ubili. Smjestili su mu na brutalan način tako što su ga drogirali posebnom supstancom da ga uspavaju i policija još uvijek pokušava da pronađe osobu koja im je nabavila i prodala tu supstancu.

 

Supruga koja je isplanirala i počinila ubistvo sa svojim pomoćnicima je navodno odrastala u neimaštini i smetalo je što se njen suprug tako obogatio i kako ona kaže, postao je arogantan i bahat s novcem. To je bila kap koja je prelila čašu i odlučila je da ga likvidira i nije jasno da li je postigla ono što je htjela, ali ovakav zločin se dugo nije desio kod nas i sigurni smo da će se još dugo prepričavati sa jezom na licu.

Preporučujemo