Milan Kalinić je većini poznat kao voditelj mada je on završio glumački akademiju i po profesiji je glumac.. Iako možda ne krasi ekrane tako često kao njegove kolege, njegovi izvanredni portreti ostavljaju trajan utisak. Uprkos svom talentu i slavi, on je skroman, čuvajući svoj lični život od znatiželjnih očiju.

  • Boba, majka Milana Kalinića, služi kao stub snage cijele njihove porodice. Porodicu i njihov život nastoji da ostavi po strani koliko god je to moguće, ali ipak ponešto podijeli sa javnošću. Šarm i pamet renomiranog voditelja su opštepriznati, što mnoge navodi na razmišljanje da li njegovo divno i optimistično držanje potiče iz njegovog odgoja, što je tema koja plijeni pažnju javnosti.

Vidjeli smo ga u brojnim projektima na malim ekranima, od kvizova do ozbiljnijih programa i takmičenja. Iako Milan Kalinić svoj privatni život obično drži privatnim, povremeno na društvenim mrežama daje uvid u svoju porodicu, pružajući nam rijetku priliku da bacimo pogled na njegovu majku Bobu.

Milan je veoma ponosan na svoju majku, koja je nesumnjivo u izuzetnom fizičkom stanju. Očigledno je da je od nje naslijedio svoj šarm. U natpisu uz video na Instagramu, Milan Kalinić je naziva kraljicom koja ima 77 godina. Boba Kojović, Milanova majka, u osmoj deceniji života prkosi ograničenjima godina.

Gracioznim plesnim pokretima i blistavim osmijehom odiše savršenstvom i vitalnošću, pokazujući svoju bezgraničnu energiju. Posebno je istaknuta majka Milana Kalinića, čija je stručna stručnost u oblasti frizerstva. Smešten u užurbanom centru Beograda, njen salon je stekao široku reputaciju i poznat je kao jedno od najuglednijih gradskih ustanova.

Ono što je zaista izvanredno je da čak i dan-danas, prošli korisnici sa entuzijazmom dolaze na platforme društvenih medija da prepričavaju svoje izuzetne susrete, potvrđujući izvanredne frizure kojima ih je počastila Milanova talentovana majka.

Milanova porodična istorija predstavlja zadivljujuću priču. Nakon rastave od Milanovog oca, njegova majka je stupila u drugu vezu sa baletskim izvođačem Predragom Radojkovićem, koji je slučajno biološki otac glumice Anastasije Mandić. Intrigantno, Anastasija je udata za pokojnog glumca Milorada Mandića Mandu.

Istovremeno, Milanova majka Ognjanka Ognjanović se nakon razvoda ponovo udala za nikog drugog do proslavljenog glumca Miloša Žutića. Sličnost sa španskom serijom nam je zapanjujuća. Iako Milan i ja nismo biološki povezani, naša veza je veza između braće i sestara.

Zanimljivo, kada su moji roditelji prošli kroz razvod, Milanovi roditelji su prošli kroz istu muku. Kao sudbina, moj otac je na kraju živio sa Milanovom majkom punih osam godina. Jasno se sećam da sam imao 14 godina za to vreme“, ubacio se Milan, potvrđujući naše zajedničko iskustvo. Od svoje 15. godine, Anja i ja dijelimo divnu vezu koja je prerasla puke porodične veze.

Rođen 21. septembra 1972. godine u Beogradu, Milan Kalinić je poznati srpski glumac i televizijski voditelj. Milan, koji u glavnom gradu Srbije živi zajedno sa suprugom Sandrom i njihovo dvoje dece, afirmaciju je stekao pre svega kao televizijski voditelj, iako mu je gluma prava profesija. Njegova sposobnost da spoji humor, duhovitost i šarm očarala je publiku na raznim televizijskim programima.

Milan je radio kao voditelj za emotivne produkcije, kao i na Prvoj i Pink TV. Pored rediteljskih aktivnosti, ostvario je značajne uloge u filmovima, serijama i pozorišnim predstavama. Posebno je glumio Gorana Fajtu Ćirkovića u seriji “Pjevaj, brate”. Odrastajući u Beogradu, Milan je doživeo česta preseljenja sa porodicom, što mu je omogućilo da sklapa prijateljstva u raznim delovima grada.

Ima dvoje braće i sestara. Po završetku osnovne škole u Beogradu, nastavio je srednju školu na cenjenoj Vazduhoplovnoj vojnoj akademiji „Petar Drapšin“. Sa roditeljima koji su imali bliske veze sa pilotima i stjuardesama, njegova želja da postane pilot bila je pothranjena njihovom opsežnom stručnošću i razumijevanjem ove oblasti. Sa 16 godina krenuo je na svoj prvi let, dodatno učvrstivši svoju posvećenost nastavku karijere u avijaciji.

Istovremeno je razvio žar za fudbal, aktivno učestvujući u sportu od nepune desete godine. Do osamnaeste godine svoje atletske sposobnosti posvetio je cenjenom Fudbalskom klubu “Crvena zvezda”. Nakon toga upisuje i uspešno završava Pilotsku akademiju u Vršcu 1995. Međutim, zbog nepovoljnih uslova u JAT-u u to vreme, roditelji su ga savetovali da istražuje alternativne puteve za svoju budućnost.

  • S njegovom dubokom strašću prema scenskim umjetnostima, nastavak studija glume činilo se najprikladnijom i najracionalnijom odlukom. Pod mentorstvom profesora Ivana Bekjareva, sa ponosom je završio studije na BK Univerzitetu u Beogradu 1999. godine.
Preporučujemo