Aleksandra Prijović Prija je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji što je i pokazala svojom turnejom Od istoka do zapada kada je po nekoliko noći zaredom punila najveće dvorane. Njen uspjeh porede sa onim Lepe Brene u bivšoj državi a čini se da njim dvije danas imaju skladan odnos.

Prije više od pet godina u kući Živojinovića vodila se značajna polemika. Pričalo se da je Lepa Brena nasilno izbacila Aleksandru Prijović, djevojku svog posinka, iz njihove kuće. Navodni problem proizašao je iz Filipove odluke da odustane od karijere nogometnog menadžera u Americi i umjesto toga postane menadžer svoje djevojke, jer su krenuli u zajednički pothvat otvaranja restorana u Beogradu. Detalji vezani za odnos Prijović i Brene i dalje su obavijeni velom misterije, a iscrpno objašnjenje nikada nije dato.

Filip svoje vrijeme dijeli između Aleksandre, Bobe i Brene, razmišljajući o ključnoj odluci hoće li se skrasiti i dati prednost obitelji ili krenuti u ozbiljnu karijeru. S 32 godine, on stoji na raskrižju, rastrgan između obveze braka i potrage za profesionalnim uspjehom.

U kućanstvu Živojinovića nepisano je pravilo da svi moraju pridonijeti financijskoj stabilnosti obitelji. Nažalost, Filipova posvećenost Aleksandri dovela ga je do toga da zanemari vlastite aspiracije u karijeri.

Boba i Brena, koji su toliko uložili u Filipovo školovanje i život u Kaliforniji, pobjesnili su kad su otkrili da do kraja kolovoza nije produžio licencu nogometnog menadžera. Ovaj incident izazvao je burnu raspravu tijekom večere, a kritike su na račun Filipa stizale sa svih strana. Brena i Boba optužili su ga za neodgovornost i naglasili da se treba afirmirati samostalno, bez oslanjanja na podršku supruge.

  • Izrazili su i razočarenje u Aleksandru jer nije imala nikakav utjecaj na njega. Kako su tenzije eskalirale, izvor upoznat s odnosom Prijović i Brene opisao je situaciju kao sve samo ne skladnu.

Situacija bi se sredila da se Prijović nije smirio i stao u Breninu obranu, tvrdeći da ona nije umiješana te da Filip sam treba da donese odluku i ostavi je na miru. Brena je bila bijesna što ju optužuju za Filipov neuspjeh i optužuju da mu koči karijeru. To je samo pojačalo Breninu frustraciju, pogotovo ako se uzme u obzir da im je čak pomogla u otvaranju restorana.

Ovakvu Prijovićevu reakciju nitko nije očekivao. Na to je Brena ustala, uzela Aleksandru za ruku i uputila je ka izlazu. Cijela soba ostala je u stanju šoka. Iako su znali za Brenin vatreni temperament, nitko nije mogao predvidjeti ovoliki intenzitet.

U potjeru za djevojkom, Filip je jurnuo naprijed dok je Boba izražavao odobravanje Breninog postupka, a Stefan i Viktor su ga pratili. No, pod Aleksandrinim utjecajem, Filip je odbio brojne primamljive ponude inozemnih klubova, što je navodno značilo propast njegove karijere.

 

Aleksandru su stizale primamljive ponude stranih klubova da se preseli u Ameriku i radi za njih, no ta ga je ponuda dovela do stanja ludila. U kolovozu je trebao obnoviti licencu nogometnog menadžera, no zbog godišnjeg odmora s pjevačicom to je zanemario. Kao posljedica toga, on sada ne može nastaviti sa svojim zanimanjem dok još jednom uspješno ne položi određene ispite.

Brena, Boba i njegova majka Zorica razbjesnili su se kada su saznali ovu vijest, ali su odlučili da sačekaju pravi trenutak da mu priđu. Kako je Aleksandra nerazdvojna od njega, bilo je neminovno da će ona biti prisutna i osjećati se kao glavni krivac, što ona i jeste. Shodno tome, ona odbija da poseti domaćinstvo Živojinovića, gde nije ni dobrodošla.

Nadalje, Filip postupno smanjuje posjete ocu i maćehi. S druge strane, Brena i Boba bijesni su zbog Aleksandrine drskosti, pa među njima vladaju tenzije, tvrdi izvor kojem se Filip povjerio.

  • Uhvaćen u dilemi, nađe se rastrgan između dvije konfliktne situacije. Duboko je zahvalan Breni koja mu je uvijek bila kao majka i pružala mu nepokolebljivu podršku. No, sve više osjeća da njegova obitelj ne prihvaća Aleksandru i to ga ispunjava ljutnjom.

Aleksandra mu je usadila ideju da su žrtve crne magije, za koju vjeruje da je uzrok njihovih nedavnih nesreća. Više puta zove svoje roditelje, izlijeva svoje emocije i priča istu priču dok lije suze. Teško mu pada pomisao da se pojavi u “Grandu” a da ne razgovara s Brenom, pogotovo što je trebalo da gostuje u jednoj od njihovih emisija.

Filip je pokušao doći do Boba preko telefona, ali je brzo shvatio da mu je trud bio uzaludan. Izvor otkriva da su i sami više puta pokušavali nagovoriti Filipa da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru.

Nesreća je što je postao samozadovoljan u svom poslu unatoč tome što je u njemu bio vrlo vješt. S ugodnim primanjima i manjkom brige za budućnost, Aleksandra je preuzela ulogu financiranja većina stvari. To je jedan od faktora koji je utjecao na to da Brena više podržava vezu s Majom Mandžuk u odnosu na Prijović.

Preporučujemo